apn

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
jarzyn
Początkujący użytkownik forum

apn

Post autor: jarzyn »

mam pytanie co to jest bład ustawien apn ciagle mnie dzis rozlancza i taki komunikat wyskakuje jak chce sie polaczyc znowu
gatto_nero
### BAN ###

Re: apn

Post autor: gatto_nero »

enzo pisze:APN
Access Point Name - Nazwa punktu dostępu. W przypadku sieci GSM termin ten oznacza nazwę serwera, który obsługuje transmisję danych. Wpisanie przez użytkownika nazwy punktu dostępu (APN) jest niezbędne do korzystania z takich usług jak WAP lub GPRS. W telefonach zakupionych u operatorów APN jest już zwykle zapisana w pamięci aparatu i nie ma potrzeby jej wpisywania.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez gatto_nero, łącznie zmieniany 3 razy.
dociekliwy89
Początkujący użytkownik forum

Re: apn

Post autor: dociekliwy89 »

jarzyn pisze:mam pytanie co to jest bład ustawien apn ciagle mnie dzis rozlancza i taki komunikat wyskakuje jak chce sie polaczyc znowu
Jaka sieć, jaki zasięg, jaki modem...?? Wszyscy powinni się sami domyśleć. Napisz coś więcej na temat swojego problemu.
ODPOWIEDZ