Jak połączyć telefon Nokia N73 z Windows 7 Ulitmate 32 bit?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jak połączyć telefon Nokia N73 z Windows 7 Ulitmate 32 bit?
Witam.
Mam problem. Nie mogę się połączyć telefonu z komputerem poprzez bluetooth. System zainstalowany to Windows 7 Ultimate PL 32 bit. Mam zainstalowaną aplikację Nokia PC Suite i mam odbiornik bluetooth. Dostępność telefonu mam ustawiony na: "Publiczny".
Co robić? Pomocy!
Pozdrawiam.
Mam problem. Nie mogę się połączyć telefonu z komputerem poprzez bluetooth. System zainstalowany to Windows 7 Ultimate PL 32 bit. Mam zainstalowaną aplikację Nokia PC Suite i mam odbiornik bluetooth. Dostępność telefonu mam ustawiony na: "Publiczny".
Co robić? Pomocy!
Pozdrawiam.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Jak połączyć telefon Nokia N73 z Windows 7 Ulitmate 32 bit?
Też miałem problem z moją E51. Musisz sparować telefon z komputerem z pozycji systemowych narzędzie. Należy włączyć wyszukiwanie urządzenia BT w komputerze i w telefonie również. Jak komputer znajdzie to będzie potrzebny kod, który się samemu wpisuje.
Dokładnie nie pamiętam już jak to idzie, ale po tym zabiegu telefon powinien się łączyć. Również za pośrednictwem PC Suit.
Dokładnie nie pamiętam już jak to idzie, ale po tym zabiegu telefon powinien się łączyć. Również za pośrednictwem PC Suit.
-
- Początkujący użytkownik forum
Odp: Jak połączyć telefon Nokia N73 z Windows 7 Ulitmate 32
A czy Windows 7 Ultimate dogra mi sterowniki skoro nie mam zainstalowanych? (Bo stery do drukarki mi ściągnął sam)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Powinien BT się sam zainstalować. Sam pobiera z sieci.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
To bym odinstalował. Dla BT wystarczy (bynajmniej u mnie tak jest z BlueSoleii) że wpinam do USB i się instaluje. Wówczas wyszukuję urządzenie BT i dodaję urządzenie.marcin111 pisze:Mam zainstalowaną aplikację Nokia PC Suite