problem z ANYDATA adu635wa
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
problem z ANYDATA adu635wa
Witam jestem tu nowy więc nie bardzo wiem jak się poruszać po tym forum.Mam problem z moim modemem anydata ADU-635WA a mianowicie coś w nim pykło i przestał działać.Czy wie ktoś może kto naprawiłby ten modem?Odrazu powiem że CCS w polsce tego niechce zrobić.Byłem u jednego fachowca który powiedział mi że jest zmiana napięcia koncentrycznego ale to jest tak małe urządzienie że on go nie wylutuje.Proszę o pomoc gdzie się udać Pozdrawiam
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: problem z ANYDATA adu635wa
Zanieś go do salonu Orange i po prostu oddaj na gwarancję.
-
tak zrobiłem ale oddali mi mówiąc że uszkodzony jest z mojej winy i gwarancje przepadła dlatego muszę radzić sobie sam
[ Dodano: 2010-06-22, 19:52 ]
widze że zostaje mi kupić nowy a liczyłem na pomoc na tym forum
[ Dodano: 2010-06-22, 19:52 ]
widze że zostaje mi kupić nowy a liczyłem na pomoc na tym forum

- wojteks
- *** Administrator ***
Tego się po prostu nie naprawia. Jeżeli serwis odmówił naprawy to niby jak mamy Ci pomóc?zyga022378 pisze:widze że zostaje mi kupić nowy a liczyłem na pomoc na tym forum
Nie pomagam na PW!
-
serwis nie naprawia elementów tylko wymienia całą płytę a inni technicy mówią że to jest do zrobienia tylko trzeba znaleźć kogoś kto ma urządzienia do wylutowywania tak małych rzeczy .Dlatego zapytałem o jakiegoś technika-elektro. być może ktoś już robił podobne rzeczy
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-06-22, 22:01 ]
Duże litery też należy stosować w odpowiednich miejscach!
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-06-22, 22:01 ]
Duże litery też należy stosować w odpowiednich miejscach!
- Oficer
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Taniej ci wyjdzie kupić nowy modem niż naprawiać ci go raczej .
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
zyga022378 z tego typu pytaniami bardziej na elektrodę. Napisz w ogłoszeniach, że zlecisz usługę. Ale w powodzenie powątpiewam. Ewentualnie przejdź sie do jakiegoś dobrego lokalnego serwisu GSM. Powinni byc w stanie coś takiego zrobić.
-
- Stały użytkownik forum
Dla niezorientowanych dodam tylko, że w okolicy Ostróda / Morąg od lat próbuję znaleźć jakąś firmę / prywatnego fachowca od spraw gsm/cdma, anten, konfiguracji sieci itd.
Nie psuje mi się nic konkretnego, ale potrzebuję kogoś do pomocy. Płatnej pomocy...
Na razie znalazłam telefonicznie w ... Ełku i Mrągowie
To co najmniej dziesiąt km ode mnie! I nie chcą dojechać, bo nie mają czasu i za daleko. Reszta obdzwonionych nawet nie wie, o czym mówię
Podłączam się więc do wątku i proszę o sygnał, jeśli ktoś zna i mógłby polecić profesjonalistę (soft, hard, instalacja, doradztwo itp) w okolicy Ostródy.
Nie psuje mi się nic konkretnego, ale potrzebuję kogoś do pomocy. Płatnej pomocy...
Na razie znalazłam telefonicznie w ... Ełku i Mrągowie

Podłączam się więc do wątku i proszę o sygnał, jeśli ktoś zna i mógłby polecić profesjonalistę (soft, hard, instalacja, doradztwo itp) w okolicy Ostródy.
modem ADU 635WA - Orange + anteny ATK 10 i 20 / router Zalip CDW530 + Konektor antenowy FME/AnyDATA
albo
Axesstel 610 + antena ATK + jakaś ładna przełączka
albo
Axesstel 610 + antena ATK + jakaś ładna przełączka