Witam
Mam taki problem :
Z usług iplus korzystam juz ponad 3 lata i do dzisiaj jestem nie zadowolony

Na poczatku posiadalem jakis smieszny modem ktory nie lapał zasiegu w ogole i jak zlozylem wypowiedzenie i juz wypowiedzeine dotarlo do Iplusa zadzwonil do mnie konsultant i dalem sie namowic jak glupi

Zaproponował mi znizke 50% + 4gb limitu + modem Huawei e156 i powiedzial ze z nowym modemem bede mial 3g i bezdie super i w ogole,Taki mi kit wcisnal ze zapomnialem o tym zlym iplusie i pomyslalem jaki bede mial zarąbisty internet

Gdy mialem juz ten nowy modem huaweii po podlaczeniu ledwo lapał 3-4 kreski..a o 3g moge sobie pomarzyc.. dzwonilem do konsultanta ze nie mam 3g i intenret nadal jest slaby jaki byl na poczatku to powiezdial
żebym odeslal...odeslalem modem wraz z aneksem umowy i wyslalem niestety poczta polska ... a iplus sobie zazyczyl zebym wyslal modem kurierem... a mialem 10 dni do zwrotu...przesylka poczta trwala 2 dni zczego iplus nie przzyjal i musialem na swoj koszt poniensc zwrot przesylki z czego przesylka spowrotem szla 4 dni !!! a modem wyslalem 7 dnia..i tak po wielu telefonach i straceniu pieniedzy na kosztach dzwonienia musialem zostac przy tym cholernym iplusie...Teraz wyjezdam za granice na wakacje i chcialbym zrobic cos z tym netem..moge zglosic sie do plusa ze chce przerwac umowe bo mnie nie bedzie , albo pojsc jeszcze raz i powiedziec ze mam bardzo wolny internet i jakos zerwia ze mna umowe za darmo ? czy jedynym wyjsciem jest zaplacenie kary 1000zł ?
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 06:55 przez
Internet, łącznie zmieniany 1 raz.