Mój net a gry w necie
Moderator: Moderatorzy
- sightt
- Stały użytkownik forum
Mój net a gry w necie
Wiem ze były juz takie teamty lecz pytam się was czy mogę sobie pozwolić na granie w necie przy szybkości 38,3 Kb/s
Chodzi mi o gry typu: counter strike, far cry Gry turowy chodzą mi świetnie.

Jaka jest szansa ?e trafisz w Du?ego Lotka? To proste 50 % Albo trafisz albo nie trafisz ;]
- MaciekAdv
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Mój net a gry w necie
Zapomnij za duze pingi sa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MaciekAdv:iPlus EDGE na Comander
Kom. Nokia 6021
Kom. Nokia 6021
- sightt
- Stały użytkownik forum
Tez tak myslalem. Szkoda 

Jaka jest szansa ?e trafisz w Du?ego Lotka? To proste 50 % Albo trafisz albo nie trafisz ;]
- glicer
- Użytkownik forum
A jdenak da sie grac w takie gry jak word of warcraft MU do gier w któe mozesz pograc na necie <font color="#FF00FF"><b>»»komórk-a««</b></font> zjajdziesz tu www.gamecenter.pl
G.L.I.C.E.R
- Tomekłódź
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Na UMTS w FPP spkojnie gram nawet po limicie.
Motorola V980 iPlus ~ 45kB/s 

-
- Początkujący użytkownik forum
u mnie na edge w cs'a się grac nie da ale w far cry z powodzeniem. Ale na szczęćcie jutro UMTS bedzie. I mam nadzieje ze na umts counter juz bedzie działał porządnie:D
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
ja gram przez neta w Call Of Duty i nie można jednoznacznie odpowiedziec poniewaz jeden dzień wszystko śmiga a w iny ping jest taki że niema mowy o tym żeby pograc.
CLEARW'RE
Broadband
Broadband
-
- Początkujący użytkownik forum
"ja gram przez neta w Call Of Duty i nie można jednoznacznie odpowiedziec poniewaz jeden dzień wszystko śmiga a w iny ping jest taki że niema mowy o tym żeby pograc."
Cześć. Grasz w COD na UMTS czy EDGE ? A kiedy gra "śmiga" to jaki masz ping i czy jest on w miarę stały?
Cześć. Grasz w COD na UMTS czy EDGE ? A kiedy gra "śmiga" to jaki masz ping i czy jest on w miarę stały?
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: tibia
Nielukasz100 pisze:Witam wszystkich
Mam Twój Internet Standard w Orange.Czy za gre w Tibię bedę musiał zapłacić jakieś dodatkowe pieniądze poza abonamentem?
Z góry dzikuje za odpowiedzi.
-
- Stały użytkownik forum
Na pewno? W salonie Orange przy podpisywaniu umowy powiedziano mi,że za korzystania z zagranicznych serwerów będę musiał dodatkowo zapłacić.Serwery tibii znajdują się w Niemczech i USA....Sundance_kid pisze: Tnijcie zbędne cytaty - Moderator.
Nie
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
A jaką masz pewność, że polska strona na którą wchodzisz jest umieszczona na polskim serwerze?? Zobacz, że to jest pozbawione logiki.lukasz100 pisze: Tnijcie zbędne cytaty - Moderator.
Na pewno? W salonie Orange przy podpisywaniu umowy powiedziano mi,że za korzystania z zagranicznych serwerów będę musiał dodatkowo zapłacić.Serwery tibii znajdują się w Niemczech i USA....
- Varmack
- Stały użytkownik forum
Może chodziło im o zagraniczne sieci (btsy)... W salonach orange pracują sami kretyni... Ja sporo grywałem w tibię jak kilku moich kumpli, i jakoś nie przyszły dodatkowe rachunki. Pomijam juzfakt ze cięzko się gra w tibie po gprs/edge...
Ja nie my?le co mówie - ja, mówi? co my?l?...
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
No ale skoro nie będzie roamingu to nie powinien mu się zalogować do obcego BTSa, a przynajmiej nie powinien miec połączenia. Chyba, że pół roaming:P. Zresztą musiałby być w miarę blisko granicy.Varmack pisze:Może chodziło im o zagraniczne sieci (btsy)... W salonach orange pracują sami kretyni... Ja sporo grywałem w tibię jak kilku moich kumpli, i jakoś nie przyszły dodatkowe rachunki. Pomijam juzfakt ze cięzko się gra w tibie po gprs/edge...
lukasz100 jaki masz modem?
-
- Stały użytkownik forum
Mam modem ED77 a ostatnio kupiłem na allegro najmocniejszą antene kierunkową.Mieszkam koło Olecko może kojarzycie.Raczej nie powinna ściągać zagranicznych btsów.
A tak przy okazji.Tibia troche się tnie na moim necie.Znacie może jakiś dobry(i darmowy) program do przyspieszania internetu?
A tak przy okazji.Tibia troche się tnie na moim necie.Znacie może jakiś dobry(i darmowy) program do przyspieszania internetu?
-
- Użytkownik forum
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Bezprogramowo: powyłączaj wszystko co używa netu.lukasz100 pisze:Znacie może jakiś dobry(i darmowy) program do przyspieszania internetu?