To forum to jedna wielka porazka:D

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
PiotrekJaw
Początkujący użytkownik forum

To forum to jedna wielka porazka:D

Post autor: PiotrekJaw »

Na odpowiedz mozna sobie zcekac i zcekac:/ a jak juz ktos odpowie to albo nie na temat albo walnie jedna oklepana regulke ktora kazdemu pisze, a jak juz zapytano mnie o spzret jaki mam oleglosc do dostawcy odpisalem i znowu zero kontaktu:/ proponuje zamknac w <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> to foorum:D wiem ze nie musze tu zagladac ale ktos wam musi uswiadomic ze to jest porazka co tu robicie NARA :D ( i jeszcze jedno takim "VIPEM" to moge byc juz nawet ja bo znam juz regulke na problem z netem radiowym) aha i zapewne zaraz ktos posta usunie bo nie umiecie pewnie przyjac krytyki
Awatar użytkownika
ikinyw
Użytkownik forum

Re: To forum to jedna wielka porazka:D

Post autor: ikinyw »

Hey, troche jest prawdy w tym co napisales. Sam pisalem juz tu posty ktore nie doczekaly sie odpowiedzi. Ale to wcale nie znaczy, ze takiej odpowiedzi znalezc nie mozna. Uwazam ze google to najlepsza odpowiedz na wszystkie pytania, mimo to warto czasem poludzic sie o pomoc na forum :) Poza tym nie wszyscy zagladaja tu regularnie, dotyczy to glownie znawcow tematu, ktorzy naprawde mogli by pomoc. Natomiast tych co zadaja pytania jest niestety duzo wiecej i kazdy z nich oczekuje ze to wlasnie na jego pytanie znajdzie sie odpowiedz. Czasem mozna sie przeliczyc, dlatego najlepiej jest liczyc na siebie.
Pozdrawiam i zycze wiecej luzu i cierpliwosci :)
ikinyw
-------------------------------------------------------
iPlus-Option 3G/GPRS Toshiba Satellite Pro 4600
PiotrekJaw
Początkujący użytkownik forum

Post autor: PiotrekJaw »

No ja rozumiem, ale jak juz mi pewnien "VIP" zaczal pomagac pytal jaki mam sprzet itd itp. odpiisalem co i jak i na tym sie skonczylo:D a na innych postach sie wypowiadali no ale zdazaja sie wlasnie takie fora , wiec tak jak mowsz lepiej poszukac sobie samemu :D
Awatar użytkownika
Neldrin
Stały użytkownik forum

Post autor: Neldrin »

No cóż... Ale nie wziął Pan pod uwagę jednej sprawy, mianowicie może ktoś po prostu NIE POTRAFIŁ Panu pomóc? Może nie przestawił Pan problemu wystarczająco jasno? Przecież ludzie którzy pomagają na tym forum nie wiedzą WSZYSTKIEGO! Jeżeli nie odpowiedzą na tym tutaj, to napiszcie na innym! Wydaje mi się, ze for o tej tematyce jest sporo, tak jak i ludzi którzy się na tym naprawdę znają.

Kolega ikinyw ma racje - w razie wątpliwości: http://www.google.pl

Proszę pochopnie nie używać oskarżycielskiego tonu,

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ