[Netia] Mobilny internet Netia ??
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
[Netia] Mobilny internet Netia ??
Witam mam pewne pytanie ponieważ zakupiłem laptopa i mam internet z Netii stacjonarny a przyda mi się jeszcze mobilny na wyjazdy np co tydzień będzie sporadycznie używany. dodam że telefon mam na łączach tp a internet Netia. Czy są jakieś Opłaty dodatkowe za ten internet w laptopie ??? limity ?? zmiana umowy musi być ?? Proszę o wyjaśnienie a może ma ktoś taki internet ?
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Re: [Netia] Mobilny internet Netia ??
Tak, bodajże 29zł/miesięcznie za 2GB. Działa tylko na sieci macierzystej 3G sieci Play. Czyli w sumie jest to to samo co Play Online 2GB.lukasz396 pisze:Czy są jakieś Opłaty dodatkowe za ten internet w laptopie ???
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Co z resztą wynika z powiązań biznesowych i rodowodu obu firm. 

-
- Użytkownik forum
Ponieważ ten internet będzie mało razy używany bezprzewodowo może macie jakieś inne pomysły by to zrobić jak najmniejszym kosztem ?? nic nie będzie ściągane muzyka itp można to jakoś inaczej załatwić by był internet oblecony małym kosztem ?
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
alias, tak tak...pierwotna nazwa Playa - Netia Mobile - lepiej by wyglądała 

- Blido
- Guru bezprzewodowy
Jak ma to być abonament to taniej nie znajdziesz.. Jeśli mało korzystasz to trochę taniej wyjdzie jeszcze Ci Play Online na kartę.lukasz396 pisze:Ponieważ ten internet będzie mało razy używany bezprzewodowo może macie jakieś inne pomysły by to zrobić jak najmniejszym kosztem ??
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Ja bym Ci polecił, Orange Free na Kartę działa w całym kraju, jeśli chodzi o zasięg, ładujesz za te 25zł i dostajesz bonus 1GB danych + 250MB z tych że środków.lukasz396 pisze:najlepszym rozwiązaniem był by net na kartę tylko jaki najlepszy myślałem O heyah
W Heyah 1MB kosztuje 20 gr, w tej ofercie co podałem powyżej, to koszt tylko 10 gr.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
A ja nie bo kompresja irytuje i EDGE u nich równa się często GPRS.Nielimitowany pisze:Ja bym Ci polecił, Orange Free na Kartę