Mam problem, chciałbym żeby moja konsola miała internet.
PSP mam od roku, internet zaledwie od miesiąca.
Obsługę funkcji itd. wszystko znam na wylot.
I teraz chcę włączyć internet na PSP:
Settings --> Network Settings --> Innfrastructure Mode --> New Connection --> Scan --> ( wyszukuje kilka sieci, ja wybieram swoją. Sygnał 55% ale czasami skacze ) wybieram swoją sieć --> wpisuję --> ssid --> WLAN security Setting ( wybieram WPA-PSK(TKIP) --> i teraz WPA KEY:
Mam z tym problem, mianowicie nie wiem gdzie jest on zapisany

Jak miałem Neostradę TP WEP i inne takie informacje były napisane na pudełku praz modemie ( pod spodem )
W przypadku pley'a nie ma nic na pudełku

Znalazłem tylko jakiś kod IMEI oraz S/N
W 1 kodzie był tylko ciąg liczb o długości 15 cyfr, w przypadku drugiego kodu były podane i liczby i cyfry ( podobne do WEP key'a na pudełku neostrady ) wpisałem, więc 2 ciąg liczb i cyfr.
Później był Adress Settings, wybrałem Easy i już na ( prawie ) samym końcu wybór nazwy, dałem Play.
Później oczywiście potwierdzenie danych oraz ich zapisanie a na samym końcu Test Połączenia.
Wszystko OK jest Exchanging Key infrmation i po około pół minuty wyświetla się błąd:
A connection error has occurred
The key information exchange itmed out.
Connection name: Play
SSID L2010
I tak w koło..
INTERNET:
Posiadam modem modem HUAWEI E1750C wkładany w port USB
Taryfa 10GB..
PSP:
Soft 5.03
NIE PRZERABIANE!
Wersja mojej konsolki jest oryginalna, nie przerabiałem bo jest jeszcze na gwarancji i nie można zrywać plomb .
Jeśli potrzebujecie jeszcze jakieś informacje piszcie, dodam jeśli tylko będzie to możliwe.
Proszę, pomóżcie

Pozdrawiam!
PS.
Dodam jeszcze, że szukałem w Google i na innych forach, więc uwagi typu google nie gryzą itp. zachowjcie dla siebie.