Mój problem polega na tym że oczywiście nie pamiętam hasła , które składa się z kilku wyrazów pisanych małymi i dużymi literami .Stworzyłem słowik z ów wyrazów ale AAPR nie miesza ich ze sobą tylko pojedynczo sprawdza . Archiwum ma wrzucone do zdjęcia Jpg ale chyba nie tu leży problem . Pomóżcie
Łamanie haseł w plikach skompresowanych RAR
Moderator: Moderatorzy
- ZeberkoPL
- Stały użytkownik forum
Łamanie haseł w plikach skompresowanych RAR
Witam posiadam program Advanced Archive Password Recovery
Mój problem polega na tym że oczywiście nie pamiętam hasła , które składa się z kilku wyrazów pisanych małymi i dużymi literami .Stworzyłem słowik z ów wyrazów ale AAPR nie miesza ich ze sobą tylko pojedynczo sprawdza . Archiwum ma wrzucone do zdjęcia Jpg ale chyba nie tu leży problem . Pomóżcie
-
Grzechu
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Łamanie haseł w plikach skompresowanych RAR
Wątpię, żeby ktoś Ci pomógł łamać hasła. Jakiekolwiek.
"Kiedy ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca."
Zapraszam na forum o laptopach. (Notebooki, netbooki, tablety)
Zapraszam na forum o laptopach. (Notebooki, netbooki, tablety)
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Łamanie haseł w plikach skompresowanych RAR
Na naszym forum na 100% nie.
Tu nie popieramy takich praktyk.
Tu nie popieramy takich praktyk.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.