Czy istnieje jakaś antenka żeby zwiększyć możliwości mojego Transferu ?
Czy po prostu coś jest nie tak z Routerem
Jeszcze jedno strony internetowe też zamulają

Proszę o poradę i pozdrawiam Lajna

Moderator: Moderatorzy
Kb/s, czy KB/s ? Dziwnie te jednostki piszesz. Przeglądarka zazwyczaj w KB/s podaje transferlajna pisze:10Kbs-16Kbs
Jak KB/s to nie wygląda to na limit. Straszna nędza. Odkąd wziąłeś Orange Freedom Pro miałeś takie transfery ? Co prawda sygnał "taki sobie", więc można by było kupić antenę zewnętrzną, może by sytuacja się poprawiła.lajna pisze:YM KB/s
Tzn. kiedy było 30 - 40 KB/s, gdzie Ci wskakiwało ? Ten wynik wygląda mi na limit, a na limit nie ma radylajna pisze:tak ale jak już pisałem wskakiwało nawet 30-40KB/s
Zadzwoń do BOK-u Orange, i poproś, aby zobaczyli jak to wygląda u Ciebie - 510 100 100.lajna pisze:limit mam 3 Gb wątpię żebym pobrał już całość można to jakoś sprawdzić ?
Więc pewnie na dodatek jeszcze nie pełny okres rozliczeniowy, i nie miałeś tych 3GB, tylko proporcjonalnie mniej. Poczekaj do nowego okresu rozliczeniowego, jak zdejmą limit, i nie będzie ciekawie z transferem, to sobie kupisz wtedy TAKĄ antenę zewnętrzną, chyba, że zrezygnujesz z OFP.lajna pisze:10.08.2010
Nie ma prędkości, z którą "powinny" Ci się pobierać pliki. To jest łącze do "x" Mb/s. Max. to 3,1 Mb/s. Wszystko zależy od mocy sygnału, oraz obciążenia stacji bazowej w danej chwili.lajna pisze:Możesz mi napisać z jaką prędkością powinno pobierać mi pliki ?bez limitu