iPLUS od 27.12 przez 5 dni oferuje modem za zeta OPTION QUAD gprs/edge/umts co to za modem? czy ktoś ma ten modem i jak się sprawuje?:??
czy można podłączyć antenę kierunkową do tego modemu????
co to za sprzęt????
OPTION QUAD modem za 1zŁ w aPLUSIE
Moderator: Moderatorzy
- tracer.on
- Specjalista bezprzewodowy-junior
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: OPTION QUAD modem za 1zŁ w aPLUSIE
edge to chyba to nie obsługuje, tylko umts i gprstracer.on pisze:iPLUS od 27.12 przez 5 dni oferuje modem za zeta OPTION QUAD gprs/edge/umts co to za modem? czy ktoś ma ten modem i jak się sprawuje?:??
czy można podłączyć antenę kierunkową do tego modemu????
co to za sprzęt????
-
- Początkujący użytkownik forum
Ta oferta ma 2 pułapki!!!
Z tego co widzę,to ten modem nie ma EDGE!
Umowa jest na 2 lata!
Uważaj!!!
Wziął bym go tylko w przypadku gdybym był w zasięgu UMTS,a niestety nie jestem...
Z tego co widzę,to ten modem nie ma EDGE!
Umowa jest na 2 lata!
Uważaj!!!
Wziął bym go tylko w przypadku gdybym był w zasięgu UMTS,a niestety nie jestem...
- klisza
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Ja bym go kupił nawet gdybym nie był w zasięgu UMTS. Sprzedałbym go od razu przez internet i kupił tel. z EDGE. Taka okazja prędko się nie powtórzy. Niestety podpisałem już umowę na 2 lata i wziąłem modem SE GC79 za 100 zł. Teraz żałuje, że nie poczekalem 2 tygodnie, bo modem staniał do 1 zł. Poza tym oferta jest tylko dla klientów biznesowych
. Porównajcie oferty innych sieci, nigdzie nie dostaniecie takiego modemu w takiej cenie!
P.S. Jest tu jeden bardzo istotny chaczyk: w ramach abonamentu dostajemy nieograniczony dostęp w technologiach GPRS/UMTS ale BEZ EDGE!

P.S. Jest tu jeden bardzo istotny chaczyk: w ramach abonamentu dostajemy nieograniczony dostęp w technologiach GPRS/UMTS ale BEZ EDGE!