P.S prosiłbym o szybka odp.

Moderator: Moderatorzy
Mam ten telefon i czasami go używam, ale na dłuższą metę nie ma sensu, bateria długo nie wytrzyma na HSDPA. Gubienie pakietów z playem mi się kojarzy, masz playa?etisone pisze:Myślę tez czy zmienić modem na telefon Nokie N95 8gb
Nie. Ten kabel ma zapobiec "nie dzialaniu" modemu na zlaczu USB ktore nie spelniaja specyfikacji USB (tzn. nie maja wydolnosci pradowejetisone pisze:Czy jeżeli nim podłącze modem to łączę będzie stabilniejsze i nie będzie gubić pakietów?
Aha to Nokie sobie odpuszczę. Nie mam Iplusrio bravo pisze:Mam ten telefon i czasami go używam, ale na dłuższą metę nie ma sensu, bateria długo nie wytrzyma na HSDPA. Gubienie pakietów z playem mi się kojarzy, masz playa?etisone pisze: <font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Hmm a mogę zrobić tak ze jeden USB podepnę do PC a drugi do gniazdka? mam przejściówkę z USB na gniazdko dlatego pytam.key pisze:<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Jak chcesz sobie kupic nowa plyte glowna, to mozesz. Ja bym nie ryzykowal. Jesli juz uparles sie na zewnetrzne zasilanie, to kub HUB do USB z zewnetrznym zasilaczem.etisone pisze:Hmm a mogę zrobić tak ze jeden USB podepnę do PC a drugi do gniazdka?