Witam serdecznie!
Zwracam się do was z gorącą prośbą o wzięcie udziału w anonimowym, internetowym badaniu do mojej pracy magisterskiej.
Badanie polega na zapoznaniu się z treścią (oraz formą) poniższej strony internetowej, a następnie na wypełnieniu ankiety(link do niej znajduje się na dole strony). Całość nie powinna zająć dłużej niż 5 minut.
Strona badania:
www.ynet.hostdell.pl
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc!
Pozdrawiam!
Tomek
[ Komentarz dodany przez: krystianb: 2010-06-09, 19:04 ]
Link zaakceptowany przez moderacje.
Proszę o udział w badaniu do mojej pracy mgr (5min przez net
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Proszę o udział w badaniu do mojej pracy mgr (5min przez net
Probowalem, ale:
1.) Wyskakujaca reklama wzbudzila u mnie odruch sprawdzenia dlaczego filtry nie dzialaja i przez jaka dziure sie przedostala - tej mozliwosci nie ma u ciebie w ankiecia. Na jej zawartosc nie zwrocilem w ogole uwagi.
2.) Watpie zeby ktokolwiek byl w stanie przeklikac ta nieskonczenie dluga liste przymiotnikow - po przeczytaniu 10 po prostu sie odechciewa.
1.) Wyskakujaca reklama wzbudzila u mnie odruch sprawdzenia dlaczego filtry nie dzialaja i przez jaka dziure sie przedostala - tej mozliwosci nie ma u ciebie w ankiecia. Na jej zawartosc nie zwrocilem w ogole uwagi.
2.) Watpie zeby ktokolwiek byl w stanie przeklikac ta nieskonczenie dluga liste przymiotnikow - po przeczytaniu 10 po prostu sie odechciewa.
Nie pomagam na PW.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
U mnie wycięło reklamę skutecznie. 

-
U mnie nie chce przejsc do dalszej strony badania po tym jak otwiera sie ten mini portalik...
Ok juz dziala
Edit 2:
No sporo tego i szybko ma sie dosyc klikania, poza tym wiele przymiotnikow sie powtarzalo co mnie np troche wkurzalo...
Ok juz dziala

Edit 2:
No sporo tego i szybko ma sie dosyc klikania, poza tym wiele przymiotnikow sie powtarzalo co mnie np troche wkurzalo...