Xperia X10 mini pro
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Xperia X10 mini pro
Witam.
Już dużo czytałem o tym telefonie. Na stronach internetowych (dane techniczne .. itd) ale teraz chciałbym dowiedzieć się konkretne informację od was. Jakie ma wady ten telefon? Czy ktoś wie gdzie można kupić najtaniej tego telefonu? Wygodnie pisze się na jego klawiaturze qwerty?? Opłaca się go kupić ? Wszystkie informację które tutaj napiszecie bardzo dziękuję.
Już dużo czytałem o tym telefonie. Na stronach internetowych (dane techniczne .. itd) ale teraz chciałbym dowiedzieć się konkretne informację od was. Jakie ma wady ten telefon? Czy ktoś wie gdzie można kupić najtaniej tego telefonu? Wygodnie pisze się na jego klawiaturze qwerty?? Opłaca się go kupić ? Wszystkie informację które tutaj napiszecie bardzo dziękuję.
-
Re: Xperia X10 mini pro
Hejah kupeleki!!!!!
Ja mam kilku informacji dla ciebie o Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. To wiadomo, że ten telefon ma bardzo dużo funkcji. Według mnie jest lepszy od inne Xperii, bo mini pro jest mniejszy. Też ma Timescape i Mediascape. Nowa wersja Android (teraz jest dostępny 1.6 (Donut), ale wkrótce będzie 2.1, w październiku.
Mówi się, że akumulator nie trwa długo, tylko pary dni.
Najtaniej można kupić mini pro na Allegro.pl
Mam nadzieję, że dostałeś teraz dużo nadający się do użytku informacji.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź.
Miłego wieczora życzy wam
blacktea
Ja mam kilku informacji dla ciebie o Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. To wiadomo, że ten telefon ma bardzo dużo funkcji. Według mnie jest lepszy od inne Xperii, bo mini pro jest mniejszy. Też ma Timescape i Mediascape. Nowa wersja Android (teraz jest dostępny 1.6 (Donut), ale wkrótce będzie 2.1, w październiku.
Mówi się, że akumulator nie trwa długo, tylko pary dni.
Najtaniej można kupić mini pro na Allegro.pl
Mam nadzieję, że dostałeś teraz dużo nadający się do użytku informacji.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź.
Miłego wieczora życzy wam
blacktea

-
Cześć! Dziękuję bardzo za informacje. "Wkrótce" Październiku to troszeczkę jak dla mnie daleko.. Czy już jest dostępny na abonament u któregoś Operatora? Jak jeszcze ktoś czegoś ważnego dowie się to proszę o post
Pozdrawiam

-
Cześć!!kupeleki pisze:Cześć! Dziękuję bardzo za informacje. "Wkrótce" Październiku to troszeczkę jak dla mnie daleko.. Czy już jest dostępny na abonament u któregoś Operatora? Jak jeszcze ktoś czegoś ważnego dowie się to proszę o postPozdrawiam
Naprawdę nie ma za co. Chętnie powiem, co wiem

No ale nie można tak szybko zrobić nowy programy, jak myślisz? Android 2.1 musi być lepszy od 1.6

A kto to wie, może będzie gotowy wcześniej... i to tylko miesiąc

pozdrawiam,
blacktea
-
Hej, witajcie!!
Widzę, że tu jeszcze nikt nie napisał, że Sony Ericsson dostał nagrodę "Europejski Telefon" przez EISA za telefon komórkowy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Mówili, że bardzo im podoba jego styl. Najlepszy smartphone jednak został Samsung Galaxy S GT-l9000. Co myślicie o Samsung? Czy to jest lepszy od SE mini pro? Mi lepiej się podoba mini pro, bo Samsung wygląda jak iPhone
pozdro
Widzę, że tu jeszcze nikt nie napisał, że Sony Ericsson dostał nagrodę "Europejski Telefon" przez EISA za telefon komórkowy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Mówili, że bardzo im podoba jego styl. Najlepszy smartphone jednak został Samsung Galaxy S GT-l9000. Co myślicie o Samsung? Czy to jest lepszy od SE mini pro? Mi lepiej się podoba mini pro, bo Samsung wygląda jak iPhone

pozdro
-
Hejjka. Muszę ciebie poprawić bo nie Sony Ericsson X10 mini pro wygrał nagrodę: najlepszy Europejski Telefon Komórkowy tylko zwykły Mini dostał tą nagrodę. Widziałem że dwa samsungi też dostały jakieś nagrody. Wiem że samsungi też są dobre porządne telefony ale ja nie dałbym im żadnego tytułu. Ja rok temu miałem akurat samsunga i tylko problemy miałem z nim.. brak zasięgu.. zawsze wyłączał się.. i zawieszał się wtedy kiedy pisałem smsy... Czyli ja tylko złe pamięcią mam o Samsungach.
Ostatnio zmieniony 2010-08-23, 15:23 przez primawer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja akurat teraz mam samsunga, mój też prawie takie samy wady miał dlatego chciałbym go wymienić na jakiś porządny telefon. Mi też często brak zasięgu i nie wiem czemu bo bardzo uważałem na niego i chyb tylko jeden raz spadł mi na podłogę z łóżka z wysokości 20-30 centymetrów... więc chyba nie dlatego zepsuł się bo inne i starsze telefony jak spadną albo coś to tak samo działają.
- Borg
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Przecież SE nie robi od nowa programu tylko przystosowuje system do swojego telefonu - system który został wydany kilka miesięcy temu. Inni producenci jak np. Samsung czy HTC od dawna już sprzedają urządzenia z 2.1 - mało tego na HTC Desire już jest 2.2 .blacktea pisze:No ale nie można tak szybko zrobić nowy programy, jak myślisz? Android 2.1 musi być lepszy od 1.6
Sony Ericsson jak zwykle zaspało - miałem kiedyś SE P1i bardzo dobrze wykonany, ciekawy smartfon ale co z tego jeżeli nie było aktualizacji i poprawek

ps. Co do Samsungów to jak czytam chyba piszecie o trochę innych modelach (tańszych) - obecne smarfony tej firmy np. i7500, i5700, Wave czy Galaxy S są nieźle wykonane i dobrze się sprzedają. Co do rzucania to każdy smarfon z dużym wyświetlaczem nie lubi być rzucany/upuszczany. Widziałem już Iphone'y, HTC czy Motorole w których były "zbite" ekrany - takich rzeczy się po prostu nie rzuca bo później naprawa 700-800 zł w autoryzowanych serwisie boli.
-
Chyba koleżanka też nie tak myślała, że se robi od dawna już programy. Moim zdaniem ona myśli tylko, że nowa wersja będzie lepsza. To wszystko.
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-09-13, 19:27 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-09-13, 19:27 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-09-13, 18:26 przez bolka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja chętnie wymieniałbym swój Samsung na x10 mini
Jak już pisałem, nie jestem z nim zadowolony.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- darx667
- Specjalista bezprzewodowy-junior
A to niby dlaczego?primawer pisze:Ja chętnie wymieniałbym swój Samsung na x10 miniJak już pisałem, nie jestem z nim zadowolony.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Play LTE Unlimited + AirRouter HP + Huawei E3272s-153