Huawei E5 czy zadziała z Ps3

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
seboceret
Użytkownik forum

Huawei E5 czy zadziała z Ps3

Post autor: seboceret »

Mam pytanie może wie ktoś czy PS3 współpracuje z E5? Co sadzicie o tym modemie ? Jak z zasięgiem czy lepszy 1823,1820 Huawei czy E5 bo chce mieć neta w ps3 i laptopie w ps3 tylko żeby wpadały trophy :) Internet Era bluc... i nie wiem jaki modem wybrać z tych 3ch. Proszę o poradę

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-08-30, 16:52 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-08-30, 15:52 przez seboceret, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SQ08
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Huawei E5 czy zadziała z Ps3

Post autor: SQ08 »

Jezeli chcesz miec internet na laptopie i PS3 to E5 jest do tego idealny.
Tylko pamietaj, ze to jest internet mobilny i nawet HSPA z niskim pingiem nie zapewni tobie dobrego komfortu gry i stabilnosci na PS3.
Wiec, jezeli masz dobry zasieg HSPA od Ery to mozesz sprobowac zagrac online na PS3 poprzez WLAN od E5, ale jak chcesz na PS3 przez internet grac to DSL jest duzo lepszy i bez limitow. Internet mobilny to ostatnie wyjscie, jak nie ma innej mozliwosci.
“The only problem with Microsoft is they just have no taste..and they don't bring much culture into their products.”

Steve Jobs.
seboceret
Użytkownik forum

Post autor: seboceret »

dzięki wiem że raczej nie pogram ale chce żeby mi trophy wpadały bo w domu mam TP. ale przeprowadzam sie z powodu pracy i nie mam możliwości innej . a jak z połaczeniem ps3 z e5 orientuje sie ktoś ? czy sa jakieś zabezpieczenia do sciagniecia blokady ? jak w win.7
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

Czy możesz pisać po polsku, używać dużych liter. Zapoznaj się z Regulaminem i Netykietą forum.
Nie pomagam na PW!
ODPOWIEDZ