Witam!
Mieszkam w Warszawie, kilka lat temu wprowadzilem sie z rodzicami do nowego mieszkania, niestety szybko okazalo sie ze nie mam mozliwosci zalozenia interentu kablowego, neostarata etc, poniewaz robotnicy cso zrobili nie tak z kablami. Meczylem sie dlugo na radiowce, do czasu gdy dowiedizalem sie ze kolega laczy sie do hotelu (ktory mam 50 m od domu) podlapalem od niego pomysl, i kupilem karte sieciowa wifi , dokladnie taka : http://allegro.onet.pl/item1170409991_tp_link_karta_sieciowa_wifi_usb_tl_wn422g_wi_fi.html
No super wszystko fajnie ,przez pierwsze tygodnie cieszylem sie fajnym netem, jednak od kilku dni gdy chce sie polaczyc ,mam komunikat Ograniczenie lub brak lacznosci . Da sie to jakos naprawic? W czymn lezy problem? Czytale w google ze hotel mogl zablokowac moje mac, nie wiem czy to to, probowalem je zmienic, bze skutku,
Licze na Wasza pomoc!
Pozdrawiam
Siec bezprzewodowa - ograniczenie lub brak lacznosci
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Siec bezprzewodowa - ograniczenie lub brak lacznosci
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12593" target="_blank">»WiFi i prawo«</a>akelem pisze:Licze na Wasza pomoc!
Nie pomagam na PW!
-
Ok, dziekuje ;O
W takim razie bede sie laczyc z kolegi neostarada
W takim razie bede sie laczyc z kolegi neostarada

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Jeśli kolega o tym wie i się zgadza to już lepsze rozwiązanieakelem pisze:W takim razie bede sie laczyc z kolegi neostarada

-
Naturalnie, udostapni mi haslo etc 
Dziekuje za pomoc

Dziekuje za pomoc