Orange freedom PRO zapytanie

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
bax
Początkujący użytkownik forum

Orange freedom PRO zapytanie

Post autor: bax »

Witam , jestem graczem Counter-Strike i mam problemy ze swoją radiówką pingi itp . Szukałem na forum jednak nic nie znalazłem . I oto moje pytanie . Gdybym grał w cs'a 3-4 h dziennie to czy starczyłby mi limit 4 gb oraz jaka bym miał prędkość ( chodzi mi o pingi w grze )PS nadajnik mam na prawde blisko widocznośc wzrokowa bez zadnych przeszkód
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Awatar użytkownika
czerwon
Stały użytkownik forum

Re: Orange freedom PRO zapytanie

Post autor: czerwon »

Skoro nadajnik masz naprawdę blisko to myślę, że przy nie obciążonym zbytnio nadajniku pingi będą w granicach 50-90 ms. Co do limitu: jeśli będziesz grał te 3-4h dziennie to myślę, że może wystarczyć (mowa o CS 1.6, ponieważ CS:S zużywa sporo więcej danych), ale jeśli będziesz jeszcze odwiedzał strony internetowe np. nk, yt, demoty to może nie starczyć. Inna sprawa, że po limicie też powinno dać się grać, przynajmniej u mnie się dało.
bax
Początkujący użytkownik forum

Post autor: bax »

Jestem graczem cs 1.6 . Właśnie chciałbym dowiedzieć się ile danych ciagnie sama gra ? czy to zalezy od ilości graczy na serwerze ?
Awatar użytkownika
czerwon
Stały użytkownik forum

Post autor: czerwon »

Podejrzewam, że ok. 10-30 mb na godzinę przy 14-30 graczy. Im więcej graczy tym więcej odbieramy danych np. gdzie kto się znajduje w danej chwili.
ODPOWIEDZ