Witam
Mieszkam w Michałowicach pod Warszawą. Nie mam doprowadzonej linii telefonicznej. Aktualnie korzystam z blue connect, za pomocą modemu siemens es75 (więc mam tylko edge). Myślę jednak nad jakimś szybszym dostępem do internetu. Moja umowa kończy się pod koniec listopada tego roku. Czy ktoś z Was orientuje się może, kiedy w moich okolicach będzie dostępny wimax (z abonamentem w granicach 100 zł)? Czy warto teraz inwestować w łącze radiowe (ze względu na lokalizację mojego domu konieczne jest wybudowanie masztu, co wiąże się ze sporym kosztem)? A może lepiej kupić modem hsdpa z przejściówką do komputera stacjonarnego i poczekać na wimax? Proszę Was o poradę.
czy czekać na wimax??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: czy czekać na wimax??
WiMax rozwija sie w naszym kraju jakimiś dziwnymi krokami i ciężko ocenić jakieś terminy. Może ktoś jest dokładniej zorientowany jak to wygląda na Twoim terenie aczkolwiek nie sądzę.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.