Play online
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Play online
Witam!
Posiadam play online. Jest mi potrzebne publiczne IP. Jest możliwość uzyskania takiego na Play online?
Posiadam play online. Jest mi potrzebne publiczne IP. Jest możliwość uzyskania takiego na Play online?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Play online
Nie.
- wojteks
- *** Administrator ***
Do czego Ci to IP. W Play nie dostaniesz zewnętrznego IP a porty masz zablokowane.Rafalgracz pisze:Jest mi potrzebne publiczne IP. Jest możliwość uzyskania takiego na Play online?
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Jest mi potrzebne do tego, aby strona którą zrobiłem była wyświetlana dla wszystkich, a nie tylko dla mnie. Nie ma żadnych szans aby, ta strona mogła się ukazać innym?
Ostatnio zmieniony 2010-09-07, 12:55 przez Rafalgracz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie.
Skorzystać możesz z darmowego hostingu, żeby postawić stronkę.
Skorzystać możesz z darmowego hostingu, żeby postawić stronkę.
-
- Użytkownik forum
O a podasz link?
A i jeszcze jedno pytanie. Niedługo kończy mi się umowa z Playem, jestem niezadowolony z ich usugi (duży limit danych, prędkośc 20-70 kb/s), dlatego prawdopodobnie zmiennie na inny bezprzewodowy internet. Jak ma się sprawa z IP u plusa, ery (blueconnect), orange i CP?
A i jeszcze jedno pytanie. Niedługo kończy mi się umowa z Playem, jestem niezadowolony z ich usugi (duży limit danych, prędkośc 20-70 kb/s), dlatego prawdopodobnie zmiennie na inny bezprzewodowy internet. Jak ma się sprawa z IP u plusa, ery (blueconnect), orange i CP?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Wpisz w google darmowy hosting, free hosting.Rafalgracz pisze:O a podasz link?
Za dodatkową opłatą można mieć stały zewnętrzny lub dynamiczny zewnętrzny IP.Rafalgracz pisze:Jak ma się sprawa z IP u plusa, ery (blueconnect), orange i CP?
- wojteks
- *** Administrator ***
Do stawiania serwera internet komórkowy się nie nadaje, szybko zniknie limit choćby największy. Coś darmowego masz powiedzmy tutaj http://www.yoyo.pl/
Nie pomagam na PW!
- czerwon
- Stały użytkownik forum
A jeżeli chcesz mieć dobry serwer bez reklam to możesz też kupić za pomocą smsa.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Do tego dorzucić konto na RS za 99Rapids (jakieś 4,90zł miesięcznie - najmniejszy pakiet 400Rapids za 4,99€) z powierzchnią 10GB i ruchem 30GB na 30dni. Z tym, że ruch się kumuluje czyli jak zostanie z poprzedniego miesiąca np. 10GB to przy przedłużeniu sumują się GB i termin idzie od przedłużenia.
Do tego użyć TrafficShare (bez czekania dla wszystkich i MB idą z limitu) na pliki lub Secure TrafficShare (to samo co TrafficShare tyle, żeby linków nie kopiowali ludzie na inne serwisy) i stronka jak ta lala.
Ruch można dokupić (może sam się dokupować automatycznie) - 5GB za 14Rapids. Powierzchnia + 1GB - 2Rapids/miesiąc.
Do tego użyć TrafficShare (bez czekania dla wszystkich i MB idą z limitu) na pliki lub Secure TrafficShare (to samo co TrafficShare tyle, żeby linków nie kopiowali ludzie na inne serwisy) i stronka jak ta lala.

Ruch można dokupić (może sam się dokupować automatycznie) - 5GB za 14Rapids. Powierzchnia + 1GB - 2Rapids/miesiąc.