Znalazłem tylko na ,,Elektrodzie,, post związany z tym SMSem : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1762134.html

Ciekawi mnie co się za tym kryje. Ostatnio wojowałem z Erą aby nie przysyłano mi żadnych reklam,ogłoszeń itp.
Moderator: Moderatorzy
Zwykły "SPAM" SMSowy, bo jak inaczej można to ująć.Jaco pisze:Ciekawi mnie co się za tym kryje
I co oni na to? Jakąś merytoryczną, uzasadnioną odpowiedź z ich strony otrzymałeś?Jaco pisze:Ostatnio wojowałem z Erą aby nie przysyłano mi żadnych reklam,ogłoszeń itp.
W ramach przeprosin za SPAM dostałem 20 minut gratis do wszystkich na 2 miesiące.Nielimitowany pisze:I co oni na to? Jakąś merytoryczną, uzasadnioną odpowiedź z ich strony otrzymałeś?
Ja mam numer w Erze od 10 latNielimitowany pisze:Jak rejestrowałeś numer telefonu, to postawiłeś krzyżyk w klamerce, tam gdzie miałby być twój numer rozpowszechniany przez marketing, konkursy, loterie itd;?
Jak powyżej.ra-v pisze:, głownie jest wysyłany dla byłych użytkowników Ery (lub byłych numerów Ery).
Zawsze coś, tzw: rekompensata.Jaco pisze:dostałem 20 minut gratis do wszystkich na 2 miesiące
Wiesz SPAM SMSowy obejmuje wszystko, niezależnie czy masz stary numer czy nowy.Jaco pisze:Ja mam numer w Erze od 10 lat
W Erze jest na to sposób.Nielimitowany pisze:Wiesz SPAM SMSowy obejmuje wszystko, niezależnie czy masz stary numer czy nowy.
Tego nie zamierzam robić gdyż jakieś 2 lata temu postawili u mnie stację bazową i zasięg jest wprost wyśmienity. Innych opów zasięg jest kiepski w moim miejscu zamieszkania.Nielimitowany pisze:Zawsze można zmienić operatora, choć i tam, nie wiesz na co trafisz.
Można prosić jaki to numer? Czasem lubią mi takie SMSy z innych numerów przyjść, a też mam w Erze.Jaco pisze:Wysyła się SMS na pewny numer i już nie ma co cię męczyć.
Tylko pozazdrościć takiej zmiany na lepsze.Jaco pisze:2 lata temu postawili u mnie stację bazową i zasięg jest wprost wyśmienity
Wystarczy poszukać w dziale HPNielimitowany pisze:Można prosić jaki to numer?
Bój gdzie ma stać trwał ponad rok.Nielimitowany pisze:Tylko pozazdrościć takiej zmiany na lepsze.
Pewnie kury miały przestać znosić jajka.Bój gdzie ma stać trwał ponad rok.
Nie.Drzewa miały wyłysiećAdamusek xD pisze:Pewnie kury miały przestać znosić jajka.