Witam wszystkich mam taki problem: musiałam wgrać od nowa Windowsa z powodu jakiś błędów (nie ważne:))tylko ze po wgraniu tego nowego nie włącza mi się automatycznie szukanie sieci i łączenie z internetem (wgrywałam już go 5 razy i tak samo) przez co później w ogóle nie można go "znaleźć/ namierzyć". Aha komputer łączy się z kablem poprzez router, którego nie można wgrać gdyż wyskakuje ze nie jest połączony z internetem, zaś laptop normalnie pobiera sygnał.
Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.
Z góry dziękuje:P
po wgraniu windowsa nie uruchamia sie laczenie z internetem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: po wgraniu windowsa nie uruchamia sie laczenie z internetem
kewka, jaki to dokładnie Windows? Sterowniki wszystkie zainstalowane?
Co to znaczy "wgrać router"?
Co to znaczy "wgrać router"?
-
- Początkujący użytkownik forum
Windows XP professional i tak wgrałam już wszystko co zawzywczaj wgrywałam i nic
a co do routera to próbowałam wgrać płytę którą do niego dołączono ale zaraz na samym początku wyskakuje okienko żebym podłączyła kabel- który już jest podłączony
a co do routera to próbowałam wgrać płytę którą do niego dołączono ale zaraz na samym początku wyskakuje okienko żebym podłączyła kabel- który już jest podłączony
- wojteks
- *** Administrator ***
Może kabel jest uszkodzony. Nie instaluj żadnych programów od routera, przecież one są zbędne.kewka pisze:zaraz na samym początku wyskakuje okienko żebym podłączyła kabel-
Nie pomagam na PW!