problem z zte mf 112
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
problem z zte mf 112
Witam mam taki problem, zakupiłem zte mf112 z sieci 3. i nie moge za cholere skonfigurować go pod play;] czy mogłby mi ktoś to wyjaśnić?tak krok po kroczku bo laikiem jestem w tym twmacie... a to ich oprogramowanie mnie jakos nie wspiera... pozdrawiam;p aha czy win 7 moze byc przyczyna moich problemów? pozdro;]
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Re: problem z zte mf 112
Win 7 był przyczyną moich problemów ale do pewnego czasu było ok.
Sprawdź czy na pasku zadać w tray-u pojawia się ikona z zamontowanym dyskiem ZTE, jeśli tak to kliknij na nią, wybierz opcję wysuń urządzenie ZTE (lub coś podobnego) i poczekaj chwilę aż dioda na modemie zgaśnie i ponownie się zapali.
Swoja drogą, napisz co robiłeś, pokaż co się pojawia gdy próbujesz połączyć się z siecią itp.
Sprawdź czy na pasku zadać w tray-u pojawia się ikona z zamontowanym dyskiem ZTE, jeśli tak to kliknij na nią, wybierz opcję wysuń urządzenie ZTE (lub coś podobnego) i poczekaj chwilę aż dioda na modemie zgaśnie i ponownie się zapali.
Swoja drogą, napisz co robiłeś, pokaż co się pojawia gdy próbujesz połączyć się z siecią itp.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: problem z zte mf 112
hej dostałem taki właśnie modem - ZTE MF112 (w UK, sieć 3) . czy mógłby ktoś krótko napisać jak krok po kroku przystosować go do działania w sieci PLAY? z góry dzięxy!