Cześć,
mam takie pytanie.
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale to jest w pewien sposób związane z internetem w telefonie.
Więc tak: chce sobie aktywować nawigację w telefonie.
Telefon ma w sieci Orange i tam znalazłam informację, że można sobie na 7 dni
uruchomić pakiet za niecałe 10zł.
Kwota co prawda nie duża, tylko pytanie: czy są to ostateczne koszta z korzystania z takiej usługi?
Tzn. czy płaci się jakoś dodatkowo za transmisję danych, jak np. dana mapa się aktualizuje?
Ktoś w ogóle z tego korzysta, i może coś odradzić?
nawigacja w telefonie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: nawigacja w telefonie
Nawigacja Orange to po prostu NaviExpert z transmisją danych wliczoną w abonament.
Nic więcej nie płacisz.
Nic więcej nie płacisz.
-
dzięki za wyjaśnienia.
Jeżeli transfer danych jest wliczony w abonament usługi, to chyba jest dość
opłacalne rozwiązanie.
Mam jeszcze pytanie dotyczące praktycznego zastosowania takiej usługi nawigacyjnej.
Tzn. czy np. funkcja Commiuty Traffic, rzeczywiście przedstawia bieżącą sytuację na drogach i dzięki temu można uniknąć korków?
Jest to bardzo ważne dla mnie, zwłaszcza jak często poruszam się w godzinach szczytu w Warszawie.
Jeżeli transfer danych jest wliczony w abonament usługi, to chyba jest dość
opłacalne rozwiązanie.
Mam jeszcze pytanie dotyczące praktycznego zastosowania takiej usługi nawigacyjnej.
Tzn. czy np. funkcja Commiuty Traffic, rzeczywiście przedstawia bieżącą sytuację na drogach i dzięki temu można uniknąć korków?
Jest to bardzo ważne dla mnie, zwłaszcza jak często poruszam się w godzinach szczytu w Warszawie.
- obserwator
Rzuć okiem tutaj -> http://technologie.gazeta.pl/internet/1 ... _test.htmlAgula pisze: Mam jeszcze pytanie dotyczące praktycznego zastosowania takiej usługi nawigacyjnej.
Niestety nie korzystałem z tego, tak więc jedynie w ten sposób mogę trochę pomóc.