[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-09-17, 20:13 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Dodano: 2010-09-17, 21:12 ]
to moze byc wina windowsa? bo miałem 7 a pozniej zmieniłem na xp...???
Moderator: Moderatorzy
No wlasnie ja kupiłem za 300zl uzywanego rok Axesstela, tu z forum od kolegi:) znaczy przyjdzie w poniedzialek chyba wysyłka.. A umowe chce podpisac za miesiac, po 20 pazdziernika, takze moge jeszcze troszke poczekac jak sie sytuacja rozwinie.. Ale mnie strasza teraz te posty tutajProcio pisze:Brylant19, mam podobną sytuację
W poniedziałek sam mam zostać szczęśliwym(?) posiadaczem Orange Free 59 w CDMA i czytając te posty zaczynam się bać... Jeszcze miesiąc temu mogłem przez jeden dzień korzystać z OFP i byłem naprawdę zadowolony, ale czytając obecne posty to się boję co będzie kiedy podpiszę umowę
Mnie takżeBrylant19 pisze:Ale mnie strasza teraz te posty tutaj![]()
Mnie trochę uspokoiło. Mam nadzieję, że problemy nie występują u każdegoTadeusz pisze:Info. dla wahających się: w tej chwili (sobota, godzina 13:50), internet chodzi lepiej. Przynajmniej nie ma "zwieszek".
Ja mam Business Everywhere Premium Pro.piotrek2308 pisze:Wszyscy macie OFP ?
Czy ma ktoś OF z cdma i też tach się pogorszyło?
Wiem że cdma to cdma ale dla OFP może specialnie coś psują
Sądzę, że ten e-mail powinien być odpowiedni: [email protected]vssykus pisze:Tylko gdzie ja złożyć????
Może coś się poprawiło. Mam nadzieję. Wydaje mi się, że robili jakieś modernizacje stacji bazowych, czy coś podobnego i tym były spowodowane wszelkie problemy.Xelidrus pisze:(oby nie zapieszac, chociaz bylo i tak duzo lepiej)
Wydaje mi się, że to tylko kwestia czasukafek pisze:U mnie nadal lipa, strony wczytują się fatalni.
Nie przesadzajmy... Na EDGE nigdy nie zejdziesz poniżej 200ms, a co już mówić o GPRS.Xelidrus pisze:taki ping ma sie na EDGE'u albo GPRS