Krótkie pytanko
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Krótkie pytanko
Witam, jestem nieszczęśliwym posiadaczem OFP z zawsze przekroczonym limitem, mam takie krótkie pytanko a'propos tego nowego Orange Free za 19 zł. Jest napisane na stronie, że działa w unikalnej technologii CDMA, więc jestem ciekawy czy bedzie działał w moim routerze axesstel mv410. Ogólnie wydaje mi się, że problemów być nie powinno, tak pani w Orange twierdziła, że do tego trzeba dokupić "specjalny" router. (nie powiedzialem jej o moich zamiarach, pytalem tak ogolnie) Pytanie moze banalne, ale potrzebuje pewności.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Krótkie pytanko
Z tego co wiem to dają już wszędzie karty dualne (SIM/RUIM) i na każdej taryfie jest aktywne CDMA.
W takim wypadku będzie działać to z Twoim routerem bo masz taką samą kartę z tym, że część SIM nie działa a RUIM tak.
W takim wypadku będzie działać to z Twoim routerem bo masz taką samą kartę z tym, że część SIM nie działa a RUIM tak.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
W 39.5 cdma dalej jest nieaktywne.ja.michal pisze:i na każdej taryfie jest aktywne CDMA.
A co do OF19 to tylko w nocy (24-8) będzie działać normalnie.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jeden z kolegów włączył to bo miał kartę dualną i wystarczyło zadzwonić do BOKu. Czy w regulaminie brak CDMA?krystianb pisze:W 39.5 cdma dalej jest nieaktywne.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
W regulaminie i cennikach.ja.michal pisze:Czy w regulaminie brak CDMA?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
A to inna para kaloszy. 

-
- Początkujący użytkownik forum
Witaj. Mam tak samo jak ty tylko że zamiast za 19 zl wziąłem za 100 modem z ofp działa prawidłowo