W takim razie może w końcu to robią, że wyłączyli? Ehh.. koszmar co to się dziejeJest gorzej, bo nie łączy się w ogóle.

Moderator: Moderatorzy
W takim razie może w końcu to robią, że wyłączyli? Ehh.. koszmar co to się dziejeJest gorzej, bo nie łączy się w ogóle.
Takie rzeczy to się powinno robić w nocy.Procio pisze:W takim razie może w końcu to robią, że wyłączyli?
Jakby siadł jakiś BTS w okolicy, a ten przejął jego użytkowników, to tak.Procio pisze:Jo_gurt, to BTS może zapchać się tak z dnia na dzień?
luckd pisze:To się nazywa wielka rewolucja w Orange.
No prawda.Patryk pisze:Takie rzeczy to się powinno robić w nocy.
Oj schodzi...Patryk pisze:Centertel schodzi na psy pod każdym względem ostatnio
No tak, a o tym to nie pomyślałemJo_gurt pisze:Jakby siadł jakiś BTS w okolicy, a ten przejął jego użytkowników, to tak.
A żeby ktoś to wiedział...ffsapher pisze:powiedzcie co to K**** ma być?
To ci zazdroszczę - mnie ratuje to proxy ale o większości "dobrodziejstw" internetu i tak mogę sobie tylko pomarzyć tudzież powspominaćorange to zloo pisze:A u mnie po wczorajszym całkowitym padnięciu neta, dzisiaj od rana działa jak należy, strony ładuja się szybko tylko ciekawe jak długo, pewnie tylko do wieczora
U mnie nie było możliwości zalogowania się do sieci CDMA przez 2 dni! Po konsultacji z BOK - okazało się że jest awaria ogólnopolska sieci CDMA (nr awarii ogólnopolski to: 1009599567) jej usunięcie ma potrwać 3 tygodnie.xczarnyx pisze:Aleksandria koło Częstochowy. Zasięg mam na maxa,net od poczatku tj 3 miesiecy chodził bardzo dobrze. Od paru dni mam ten sam problem co wy,z tym że dziś to już masakra.
Nie pomoże, masz bardzo silny sygnał. Takie wahania transferu są normalne. Przecież każdy użytkownik coś ściąga/wysyła a system przydziela zasoby dynamicznie czyli jak jesteś sam to masz 2Mbps a jak kilku userów równocześnie to masz np. 300kbps (maksymalna przepustowość 1 sektora na 1 nośnej to 3.1Mbps).pawex1005 pisze:czy antena kierunkowa coś pomoże?
Sprawdź ping za pomocą wiersza poleceń, to najwiarygodniejszy test. Co do gier to nie dziwne, że ping jest wyższy niż w rzeczywistości, ale to już było omawiane setki razy na forum.Xelidrus pisze:mi speed test pokazuje 50 pinga, w csa jak gram mam 100- (co chwile skok do 180 co uniemożliwia gre.) Ktos napisal tu ze oni wiedza ze maja awarie i naprawa trwa 3 tyg czy to prawda?
To i taki masz dobrzeXelidrus pisze:Zebym przy full limicie mial 200kb predkosc