PYTANIE O iPLUS-A?????
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
PYTANIE O iPLUS-A?????
MAM PYTANIE MAM iPLUS-A ŁĄCZE SIĘ Z NETEM ZA POMOCĄ KOMÓRKI MOTOROLA V235 CZY ZNA KTOŚ Z WAS ADRES GDZIE MOŻNA PRZETESTOWAĆ Z JAKĄ PRĘDKOŚCIĄ ŁĄCZE SIĘ?? I CZY MOŻNA COŚ WIĘCEJ WYDUSIĆ ŻEBY CHODZIL SZYBCIEJ? CZY WARTO JEST ZAINSTALOWAĆ iPLUS MANGER?? UŻYWAM W TEJ CHWILI OPERA 8. Z GÓRY DZIE :?: :?: :?: :?: KI ZA POMOC!!!!!
MARCIN
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: PYTANIE O iPLUS-A?????
Ściągnij większy plik przez operę i obserwuj transfer, inne sposoby przekłamują.
pozdrawiam, magmike
-
- Stały użytkownik forum
Dlaczego akurat Opera czy to jedyna słuszna "przeglądarko-sciągarka"?magmike pisze:Ściągnij większy plik przez operę i obserwuj transfer, inne sposoby przekłamują.
--------------------------------
P II Coman. 2 xp.sp2
P II Coman. 2 xp.sp2
-
- Stały użytkownik forum
Takbatt21 pisze:Dlaczego akurat Opera czy to jedyna słuszna "przeglądarko-sciągarka"?

Option GT Max 3.19Hd - Blueconnect
- crow6
- Stały użytkownik forum
A ja test szybkosci proponuje zrobic w FireFoxie (jest nawet specjalna wtyczka do testowania lacza
). A co do opery to jest oki - mozna pojsc od czasu do czasu i posluchac czegos 
Co do iPlus Managera to - o ile dobrze kojarze - wspolpracuje on tylko z wybranymi modemami wiec raczej nie ma sensu sie nim bawic (zwlaszcza, ze raczej kiepski jest [aczkolwiek ich programisci jakby coraz lepsi sie staja])...
Co do przyspieszania lacza to szukaj bo temat byl!

Co do iPlus Managera to - o ile dobrze kojarze - wspolpracuje on tylko z wybranymi modemami wiec raczej nie ma sensu sie nim bawic (zwlaszcza, ze raczej kiepski jest [aczkolwiek ich programisci jakby coraz lepsi sie staja])...
Co do przyspieszania lacza to szukaj bo temat byl!
Gott ist ein Popstar ]:->
-
- Początkujący użytkownik forum
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC!!!! SŁYSZAŁEM ŻE SĄ SPECJALNE STRONY DO TESTOWANIA PRĘDKOŚCI? JAK ŚCIĄGAM PRZEZ OPERE PLIK WIELKOŚCI 30 MEGA TO ŚCIĄGAM GO OKOŁO 45 MINUT PRĘDKOŚC TO OKOŁO 4,5Kb/s. CO TO ZNACZY? DZIĘKI ZA POMOC
MARCIN
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
To znaczy że jesteś w Ciechanowie zasięgu GPRS (co jest zgodne z mapką zasięgu Plusa).mars25 pisze:DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC!!!! SŁYSZAŁEM ŻE SĄ SPECJALNE STRONY DO TESTOWANIA PRĘDKOŚCI? JAK ŚCIĄGAM PRZEZ OPERE PLIK WIELKOŚCI 30 MEGA TO ŚCIĄGAM GO OKOŁO 45 MINUT PRĘDKOŚC TO OKOŁO 4,5Kb/s. CO TO ZNACZY? DZIĘKI ZA POMOC
M2 Netgear
-
- Użytkownik forum
Sprawdź swoją prędkość, np na stronie: http://twojeip.wp.pl
Jeśli będziesz miał powyżej 60 kbit/s to znaczy, że jakimś cudem łapiesz EDGE:)
Jeśli będziesz miał powyżej 60 kbit/s to znaczy, że jakimś cudem łapiesz EDGE:)