Miło byłoby gdyby router był w standardzie n.
Budżet hmm.. studencki ;]
Pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
Spokojnie da radewrobello5 pisze: Mam internet 5Mb/s z UPC, ping w zakresie 20-30ms więc moim zdaniem da radę z VoIP.
Uzywany fritz-box.wrobello5 pisze:Miło byłoby gdyby router był w standardzie n.
Jedni wolą jedno urządzenie inni wolą dwa osobne.wrobello5 pisze:A wyjdzie taniej? lepiej? Konfiguracja będzie prostsza czy bardziej skomplikowana ?
Ja wole komplet:Ja jestem zwolennikiem dwóch osobnych.
Tani nie jest - ale z Freetz jest po prostu zaje...fajny. Prosty w konfguracji, funkcjonalnosc podobna do pomidora, niemiecka jakoscBliSki pisze:Wymieniony tu jako nowy tani nie jest fritz-box.
Te punkty co najmniej dyskusyjnekey pisze:3.) latwiejsza konfguracja
4.) mniej loginow/hasel do pamietania
Wiem i dlatego chyba gdybym osobiście miał wybrać dwa w jednym, to jednak chyba tylko to urządzenie by się liczyło. Ale zatemkey pisze:Tani nie jest - ale z Freetz jest po prostu zaje...fajny.
Nie byłby do końca prawdziwy. Wszystko zależy od szczęścia kupna używanego, bo nowego nie ma szans tanio kupić.key pisze:1.) wycodzi taniej niz dwa osobne
Punkt nr 4 jest bardzo łatwy do obalenia. Na wszystkich sprzętach ustawić tego samego usera i hasłoBliSki pisze:Te punkty co najmniej dyskusyjne
Zdefiniuj tanioBliSki pisze:Wszystko zależy od szczęścia kupna używanego, bo nowego nie ma szans tanio kupić.
Pytanie nie do mnie ale bardziej do wrobello5:key pisze:Zdefiniuj tanio
Zatem jeżeli ja mam się wypowiedzieć, to:wrobello5 pisze:Budżet hmm.. studencki
..to 400 to nie jest taniokey pisze:Regularnie kupisz uzywke 7270 (bo ma byc i N i VOIP) za ~ 400 pln