Wybór kablowego internetu w Lublinie
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Wybór kablowego internetu w Lublinie
Mam do wyboru Nplay multimedia polska i Upc z którego korzystałem ostatnio i nie byłem zadowolony piszczcie opinie
- Pijo
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Wybór kablowego internetu w Lublinie
Tak rzuciłem okiem i cenowo to Nplay wymiata.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Nplay polecam, trzyma to poziom. Tzn może zależy na jakim osiedlu, ale na Czubach działa bardzo dobrze.
Gorzej kiedyś było przy Bochaterów Montecassino, ale po wschodniej części Al. Krasnickiej, bo mieli tam jakiś średnio działający link radiowy. Nie wiem jak wygląda stan na teraz, to są wieści sprzed kilku lat (2-3).
Gorzej kiedyś było przy Bochaterów Montecassino, ale po wschodniej części Al. Krasnickiej, bo mieli tam jakiś średnio działający link radiowy. Nie wiem jak wygląda stan na teraz, to są wieści sprzed kilku lat (2-3).
-
- Użytkownik forum
Też skłaniałem się w stronę nplay jestem ciekaw czy dorzucają ruter z tego co wiem oni nie blokują portów. Mam zamiar podłączyć 4 kompy najlepiej oczywiście przez wi-fi. co do dzielnicy to lsm.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Nic nie blokują. Stały publiczny adres IP.piotrek056 pisze:z tego co wiem oni nie blokują portów
To chyba zależy od aktualnej promocji.piotrek056 pisze:jestem ciekaw czy dorzucają ruter
-
- Początkujący użytkownik forum
wszystkich dostawców z okolicy masz wymienionych na stronce http://www.dostawcy-internetu.pl/oferta ... ublin.html jestem pewny że znajdziesz coś dla siebie.