Bardzo ważne pytanko
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Bardzo ważne pytanko
Witam was bardzo serdecznie. Za tydzień lub 2 przeprowadzam się do domku jechałem pytalem się i niestety neostrada ani kablowka nie dojdzie z kablami tam gdzie bd mieszkał za 2 tyg. Czytałem o vecterze o aster, solutions, netiawimax, i o upc. I chciałbym żebyście mi doradzili z czego internet bezprzewodowy bez limitu lub taki co dojdzie i co bedzie bardzo dobry do GIER online bo gram duzo w call of duty mw 2 multiplayer w cs'a czasami, fifa 11 i inne internetowe gry. I chciłbym zebyscie mi doradzili z czego mam neta wziaść zeby byl dobry do tego co wyżej wymieniłem i zeby dosięgał do mojego domku. Bardzo prosze o odpowiedzi z góry bardzo dziękuje wszystkim. Pozdrawiam 

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Bardzo ważne pytanko
A skąd mamy wiedzieć co będzie dostępne w bliżej nieokreślonym domu?Maj00r pisze:i zeby dosięgał do mojego domku
Aster i UPC to kablówki.
-
Czyli aster i upc nie mogą bezprzewodowo dojść? A inne internety bez kabli ? Czytałem o meganet ale jest to radiówka a z tego co wiem na radiówkach nie pogram sobie w multiplayera więc odpada. A głównie neta chce do grania w multiplayera i do ściągania
[ Dodano: 2010-10-16, 21:05 ]
Proszę o odpowiedzi
[ Dodano: 2010-10-16, 21:05 ]
Proszę o odpowiedzi

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Oczywiście, że nie.Maj00r pisze:Czyli aster i upc nie mogą bezprzewodowo dojść?
Inne internety bez kabli mogąMaj00r pisze:A inne internety bez kabli ?

Znaczy chcesz bez kabli, ale nie radiem?Maj00r pisze:Czytałem o meganet ale jest to radiówka a z tego co wiem na radiówkach nie pogram sobie w multiplayera

Głupoty. Na dobrym radiu pograsz.
-
To już nie wiem. Nie znam się na tym. To co byście proponowali do szybkiego sciągania i co najważniejsze grania w muliplayera. Co polecicie? chodzi mi o internety bez kabli bo kablowka i neostrada nie dojda z kablami tam gdzie ja bd mieszkał. Prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony 2010-10-17, 13:44 przez Maj00r, łącznie zmieniany 1 raz.
- kedzi
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Weź może podaj nam tą miejscowość i wtedy będzie dużo łatwiej coś zaproponować, chociażby przez stronę http://www.dostawcy-internetu.plMaj00r pisze:nie dojdą z kablami tam gdzie ja bd mieszkał.

-
Miejscowość Inowrocław ulica Długa coś jeszcze posdać? Czekam na odpowiedzi
[ Dodano: 2010-10-18, 12:06 ]
Jeśli moglibyście podajcie konkretnie nazwe dobrego internetu czy tej firmy do dobrego sciagania i najwazniejsze zeby mozna bylo grac w mmultiplayera zeby nie bylo zadnych lag lub zacinek
[ Dodano: 2010-10-18, 12:06 ]
Jeśli moglibyście podajcie konkretnie nazwe dobrego internetu czy tej firmy do dobrego sciagania i najwazniejsze zeby mozna bylo grac w mmultiplayera zeby nie bylo zadnych lag lub zacinek
- kedzi
http://www.dostawcy-internetu.pl/operat ... k,369.html Weź to sobie zobacz. Albo wszystkich dostępnych operatorów: http://www.dostawcy-internetu.pl/oferta ... law_1.html Najlepiej popytać ludzi jak im się to sprawuje itd. bo my raczej mało możemy powiedzieć chyba, że któryś z danych użytkowników coś dokładniej wie.
To czyli iPlus, Era odpada, pozostaje dobra radiówka. A na pewno kabelka tam nie ma?Maj00r pisze:zeby mozna bylo grac w mmultiplayera zeby nie bylo zadnych lag lub zacinek
-
na pewno kabel tam nie sięga czyli jedynie dobra radiówka z tego co słyszałem to na radiówkach nie pogram sobie w multiplayera
(( a wlasnie neta chce do tego i do sciagania a znacie mega net stary cos mi mówił io tym Podajcie jakieś dobre radiówki
[ Dodano: 2010-10-18, 20:35 ]
????

[ Dodano: 2010-10-18, 20:35 ]
????
- kedzi
To musisz poczekać na info od użytkowników z Twoich okolic bo chyba Ci nikt więcej nie powie albo popytaj sąsiadów z czego korzystają i jak im się to dane łącze sprawuje.Maj00r pisze:Podajcie jakieś dobre radiówki
To źle słyszałeśMaj00r pisze:z tego co słyszałem to na radiówkach nie pogram sobie w multiplayera

-
Aha. To czekam na wypowiedzi innych użytowników z okolic Inowrocławia jaki dobry internet bezprzewodowy radiowy dobry do grania w multi player i sciagania xczekam na odpowiedzi z gory dziec
[ Dodano: 2010-10-20, 14:01 ]
Odpowie ktoś??

[ Dodano: 2010-10-20, 14:01 ]
Odpowie ktoś??