brak internetu axess mv400

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
mmzks
Początkujący użytkownik forum

brak internetu axess mv400

Post autor: mmzks »

witam, mam problem z modemem axess mv400 i internetem orange frredom pro. Po zresetowaniu ustawień i ponownej próbie konfiguracji nie mam połączenia z internetem. Jestem jedynie w stanie zalogować się do modemu i jego ustawień, login i hasło ustawione mam poprawnie w sposob CDMXXXXXX@orange, a nie [email protected], próbowałem zmienić opcje CHAP/PAP, wyłączone jest podawanie kodu PIN w programie axesstel. Na modemie nie palą się lampki connect i ethernet, Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
gikru

Re: brak internetu axess mv400

Post autor: gikru »

mmzks pisze:witam, mam problem z modemem axess mv400 i internetem orange frredom pro. Po zresetowaniu ustawień i ponownej próbie konfiguracji nie mam połączenia z internetem. Jestem jedynie w stanie zalogować się do modemu i jego ustawień, login i hasło ustawione mam poprawnie w sposob CDMXXXXXX@orange, a nie [email protected], próbowałem zmienić opcje CHAP/PAP, wyłączone jest podawanie kodu PIN w programie axesstel. Na modemie nie palą się lampki connect i ethernet, Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam

Witaj.
Miałem to samo chyba raczej. Dzisiaj . Myslę że to od oragnge problem był ponieważ przed chwilą mi włączyli neta z powrotem pozdro :)

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-10-28, 18:20 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-10-28, 17:20 przez gikru, łącznie zmieniany 1 raz.
mmzks

Re: brak internetu axess mv400

Post autor: mmzks »

Nadal nie dziala internet, niewazne w jaki sposob probuje sie polaczyc.

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-10-28, 18:21 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-10-28, 17:21 przez mmzks, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ