brak internetu axess mv400
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
brak internetu axess mv400
witam, mam problem z modemem axess mv400 i internetem orange frredom pro. Po zresetowaniu ustawień i ponownej próbie konfiguracji nie mam połączenia z internetem. Jestem jedynie w stanie zalogować się do modemu i jego ustawień, login i hasło ustawione mam poprawnie w sposob CDMXXXXXX@orange, a nie [email protected], próbowałem zmienić opcje CHAP/PAP, wyłączone jest podawanie kodu PIN w programie axesstel. Na modemie nie palą się lampki connect i ethernet, Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
-
Re: brak internetu axess mv400
mmzks pisze:witam, mam problem z modemem axess mv400 i internetem orange frredom pro. Po zresetowaniu ustawień i ponownej próbie konfiguracji nie mam połączenia z internetem. Jestem jedynie w stanie zalogować się do modemu i jego ustawień, login i hasło ustawione mam poprawnie w sposob CDMXXXXXX@orange, a nie [email protected], próbowałem zmienić opcje CHAP/PAP, wyłączone jest podawanie kodu PIN w programie axesstel. Na modemie nie palą się lampki connect i ethernet, Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Witaj.
Miałem to samo chyba raczej. Dzisiaj . Myslę że to od oragnge problem był ponieważ przed chwilą mi włączyli neta z powrotem pozdro

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-10-28, 18:20 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-10-28, 17:20 przez gikru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: brak internetu axess mv400
Nadal nie dziala internet, niewazne w jaki sposob probuje sie polaczyc.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-10-28, 18:21 ]
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-10-28, 18:21 ]
Ostatnio zmieniony 2010-10-28, 17:21 przez mmzks, łącznie zmieniany 1 raz.