Pytanie co do konca umowy Iplus
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Pytanie co do konca umowy Iplus
Witam Serdecznie wszystkich.
Od 02.12.2008 jestem posiadaczem Iplus prywatnie 110 z limitem 20GB. Umowa mi sie konczy 02.12.2010r. Na jakie opcje moglbym liczyc przedluzajac z nimi umowe?
Z gory jestem wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam
Od 02.12.2008 jestem posiadaczem Iplus prywatnie 110 z limitem 20GB. Umowa mi sie konczy 02.12.2010r. Na jakie opcje moglbym liczyc przedluzajac z nimi umowe?
Z gory jestem wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Pytanie co do konca umowy Iplus
Standardowo 25% zniżki na abonament, umowa bez modemu na 12 miesięcy.
Jak się ostro zagra to może 50% zniżki na abonament, umowa bez modemu na 12 miesięcy.
Z modemem nowym zniżka na terminal lub kilka miesięcy taniej umowa pewnie na 24 miesiące.
Jak się ostro zagra to może 50% zniżki na abonament, umowa bez modemu na 12 miesięcy.
Z modemem nowym zniżka na terminal lub kilka miesięcy taniej umowa pewnie na 24 miesiące.
-
- Użytkownik forum
Mowi Pan "ostro zagra". To teraz pytanie brzmi jak zagrac aby nie przedobrzyc ?
No i wsumie jeszcze jedno pytanie mianowicie czy juz sie zabrac za te "negocjacje" czy jeszcze troszke poczekac?
Przepraszam za tego typu pytania ale niestety jestem laikiem i wole sie zapytac doswiadczonych forumowiczow

Przepraszam za tego typu pytania ale niestety jestem laikiem i wole sie zapytac doswiadczonych forumowiczow

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
My tutaj wszyscy na "ty" jesteśmy.Osti pisze:Mowi Pan

Wysłać wypowiedzenie i już.Osti pisze:To teraz pytanie brzmi jak zagrac aby nie przedobrzyc ?

Te 25% to bez negocjacji. To nawet z ulicy dają. Wypowiedzenie zawsze można cofnąć. Będą dzwonić tak czy inaczej. Albo uda się 50%, a w najgorszym wypadku 25%.Osti pisze:No i wsumie jeszcze jedno pytanie mianowicie czy juz sie zabrac za te "negocjacje" czy jeszcze troszke poczekac?
-
- Użytkownik forum
Z ciekawosci przeszedlem sie do salonu Plusa gdzie pracuje moja znajoma. Zaproponowala mi dwie oferty mianowicie:
1. Podwojny limit w cenie dotychczasowego abonamentu (110zl)
2. 14GB limitu w cenie 75 zł
Szału to nie ma:)
1. Podwojny limit w cenie dotychczasowego abonamentu (110zl)
2. 14GB limitu w cenie 75 zł
Szału to nie ma:)
-
- Guru bezprzewodowy
Zadzwoń na 2699 z karty iPlusa.Osti pisze:Szału to nie ma:)
Powiedz, że jesteś zainteresowany przedłużeniem umowy na rok bez modemu w promocji 50% taniej.
Jeśli nie zgodzą się to możesz u znajomej złożyć wypowiedzenie. Zawsze można telefonicznie odwołać, pomaga to w negocjacjach.
-
- Użytkownik forum
Niestety tego numeru nie jestem godzien jeszcze
poniewaz numer jest bledny
jak na razie 

- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Niestety nierzadko trzeba złożyć wypowiedzenie, żeby stać się jego godzien.Osti pisze:Niestety tego numeru nie jestem godzien jeszcze
-
- Użytkownik forum
A jednak
dane mi bylo sie dodzwonic pod 2699
to plus 
ale za to jaka oferte mi przedstawila bardzo mila Pani to juz zgroza. Raptem 15% znizki ;/
Pozostalo tylko zlozyc wymowienie i czekac cierpliwie
Edit:)
Usluga Iplusowypowiadacz wlaczona

ale za to jaka oferte mi przedstawila bardzo mila Pani to juz zgroza. Raptem 15% znizki ;/

-
- Użytkownik forum
Juz kilka godzin po wypowiedzeniu telefon zadzwonil 
Na poczatek zaproponowano mi 30% aczkolwiek po odmowie szanowna Pani zapytala czego oczekuje. Odpowiadajac wprost 50% rabat, 12 miesiecy umowa bez modemu. Konsultanka nie odmowila aczkolwiek obiecala ze w tej sprawie postara sie to dla mnie wynegocjowac i ma sie odezwac za tydzien do mnie
Chcialem wszystkim podziekowac za cenne rady poniewaz bez was prawdopodobnie jak to z laikami bywa dalbym sie wtopic w pierwsza lepsza "promocje" Jeszcze raz wielkie dzieki

Na poczatek zaproponowano mi 30% aczkolwiek po odmowie szanowna Pani zapytala czego oczekuje. Odpowiadajac wprost 50% rabat, 12 miesiecy umowa bez modemu. Konsultanka nie odmowila aczkolwiek obiecala ze w tej sprawie postara sie to dla mnie wynegocjowac i ma sie odezwac za tydzien do mnie

Chcialem wszystkim podziekowac za cenne rady poniewaz bez was prawdopodobnie jak to z laikami bywa dalbym sie wtopic w pierwsza lepsza "promocje" Jeszcze raz wielkie dzieki

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
-to jest jajkas usługa w opcjach zarządzania kontem online? czy tylko tak to nazwałeśOsti pisze:A jednakdane mi bylo sie dodzwonic pod 2699
to plus
-
- Guru bezprzewodowy
Pamiętaj, że Plus potrafi włączać karty SIM +/- 3dni przed końcem umowy.Osti pisze:Chcialem wszystkim podziekowac za cenne rady
Tak informacyjnie, gdybyś chciał zostawić sobie iPlusa a nie udałoby się wynegocjować oferty idealnej.
Do tego jeszcze można sobie dołączyć iPlusopobieracz 24-12 za 5złOsti pisze:Odpowiadajac wprost 50% rabat, 12 miesiecy umowa bez modemu.
-
- Użytkownik forum
Tak dla ubarwienia uzylem tej nazwy
Koniec umowy mam 02.12.2010r. wiec chyba moja kochana Pani konsultant zdarzy wynegocjowac dla mnie warunki 
Czyli lacznie abonament by mnie wychodzil 60 zl
Elegancja 

Czyli lacznie abonament by mnie wychodzil 60 zl

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
To jest taka specjalna promocja dla osób których nie zadowala to co oferują. A nazwa wymyślona.uniu pisze:-to jest jajkas usługa w opcjach zarządzania kontem online?
A swoją drogą w salonie zaoferowali mi upust abo o 1/4. Miałam starą umowę 60 zł i 1 GB transferu. Oczywiście o iPlusopobieraczu za free nie było mowy. Ktoś pisał, że udało mu się wynegocjować coś takiego jednak w salonie oczywiście, że się nie da, że dało się to zrobić ale trzy miesiące temu, przed wejściem nowych taryf itd itp...
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
a co z limitami na prędkość??
Witam,a czy Ty miałeś umowę ,że miałeś prędkość ściągania max to co daje nadajnik?
Zobacz,czy Ci to też zostanie na nowej umowie,bo Ja mam iplus 75 7GB sama karta sim bez limitu prędkości za 56,25zł i też planuję sobie włączyć jakieś 2miesiace przed końcem umowy ipluspobieracza do 9ej i zrobić tak aby została max prędkość a nie 6Mb/s bo tyle teraz mają nowe taryfy.
Daj znać co z prędkością HSPA+ na nowej umowie jeśli masz odpowiedni modem.
Zobacz,czy Ci to też zostanie na nowej umowie,bo Ja mam iplus 75 7GB sama karta sim bez limitu prędkości za 56,25zł i też planuję sobie włączyć jakieś 2miesiace przed końcem umowy ipluspobieracza do 9ej i zrobić tak aby została max prędkość a nie 6Mb/s bo tyle teraz mają nowe taryfy.
Daj znać co z prędkością HSPA+ na nowej umowie jeśli masz odpowiedni modem.
- bobiko
- Stały użytkownik forum
Gdybym wiedział, ze coś takiego, jak groźba wypowiedzeniem, to bym pewnie skorzystał z tego.
- Easy-Wifi
- Stały użytkownik forum
Pamiętajmy,że te promocje co jakiś czas sie zmieniają. Starsi użytkownicy którzy podpisali umowę wcześniej,dostali rabaty na abonament,natomiast ja np: podwójny limit transferu danych:)
-
- Użytkownik forum
No, drodzy forumowicze udalo sie co do lepszych warunkow 
Jednak wasza podpowiedz co do wypowiedzenia czyni cuda
Dzisiaj kochana Pani konsultant zadzwonila do mnie ze udalo sie jej wynegocjowac dla mnie umowe na 12 miesiecy z rabatem 50%
Serdecznie wszystkim dziekuje za wszelkie informacje i podpowiedzi udzielone w czasie "walki" o lepsze warunki

Jednak wasza podpowiedz co do wypowiedzenia czyni cuda

Serdecznie wszystkim dziekuje za wszelkie informacje i podpowiedzi udzielone w czasie "walki" o lepsze warunki

-
- *Mistrz bezprzewodowy*