Automatyczne właczanie wi-fi
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Automatyczne właczanie wi-fi
Witam posiadam Laptopa Fujitsu Siemens Amilo Li 2727.Mam pytanie jak zrobić aby sieć bezprzewodowa włączała się automatycznie po uruchomieniu systemu ponieważ teraz aby ja włączyć trzeba naćisnąć klawisze: FN+F1.Pozdrawiam Kamilekk93. 

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Automatyczne właczanie wi-fi
A gdy zamkniesz system i uruchomisz ponownie to znów musisz włączać kartę wifi?kamilekk93 pisze:ponieważ teraz aby ja włączyć trzeba naćisnąć klawisze: FN+F1
-
- Stały użytkownik forum
tak muszę 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Zadaj to pytanie tu <a href="http://forum-laptopy.info.pl/"><b>forum ... .pl</b></a> tam są eksperci w temacie laptopów.
Swoją drogą to trochę dziwne gdyż u mnie również mam do włączania karty wifi kombinację Fn+F1 ale już nie muszę jej włączać po ponownym uruchomieniu systemu bo jest cały czas włączona.
Swoją drogą to trochę dziwne gdyż u mnie również mam do włączania karty wifi kombinację Fn+F1 ale już nie muszę jej włączać po ponownym uruchomieniu systemu bo jest cały czas włączona.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały użytkownik forum
ok mimo wszystko dziękuje
Pytanie zadam jutro jak się tylko zarejestruje 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Nie zapomnij dopisać, że skierowano Cię z tego forumkamilekk93 pisze:Pytanie zadam jutro jak się tylko zarejestruje

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.