Brak sterownika - N95

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
robson1984
Początkujący użytkownik forum

Brak sterownika - N95

Post autor: robson1984 »

Witam wszystkich.
Mam problem z połączeniem noki n95 przez bt z moim laptopem. Rzadko korzystam z takie połączenia ale ostatnio pojawiły się problemy. Wyskakuje mi brak sterownika zewnętrznego urządzenia bluetooth. Po ponownym zainstalowaniu urządzenia jest to samo. Dotąd nigdy nie było problemów i cały proces zakańczał się sukcesem. Windows update nie pomaga.
Kopiowanie piosenek, obrazów przez bt działa. Poprzez PC Suite również nie można się połączyć.
Ostatnio zmieniony 2010-11-01, 18:02 przez robson1984, łącznie zmieniany 1 raz.
mastermalina

Re: Brak sterownika - N95

Post autor: mastermalina »

robson1984 pisze:Wyskakuje mi brak sterownika zewnętrznego urządzenia bluetooth.
Gdzie Ci wyskakuje opisany błąd?
robson1984

Re: Brak sterownika - N95

Post autor: robson1984 »

Urządzenia BT - N95 (wymaga rozwiązania problemu) - brak zewnętrznego...
Problem nadal nie rozwiązany. Ale pomimo tego udaje się połączyć z netem.

Mam kolejny problem dotyczący Orange Free na karte.
Po paru minutach korzystania z netu, zrywa mi połączenie, minuty i MB nadal lecą ale nie mam połączenia. Zarówno BT jak i kablem.
To samo się dzieje po przez PC Suite jak i dial up. Modem jest cały czas widoczny w menadżerze, zarządzanie energią wyłączone. Wina prawdopodobnie leży po stronie mojej N95, bo inne tel. z tą kartą działają. Podczas korzystania z netu w telefonie problemu nie ma.
Nokia N95 V 35.0.002
ODPOWIEDZ