Koniec umowy za 5 miesięcy a już chcą przedłużać.
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Koniec umowy za 5 miesięcy a już chcą przedłużać.
Witam, dziś dostałem sms z numeru 2699 o treści "Juz teraz skrocimy Twoja umowe i podwoimy Ci limit w nowej ofercie. Wyslij sms z iPlus managera z kontaktem do siebie pod bezpl nr 2699. Zadzwonimy Plus P2" Umowa kończy mi się w kwietniu 2011 a tu już takie propozycje? to prawda czy podpucha?
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Koniec umowy za 5 miesięcy a już chcą przedłużać.
Nie wydaje mi się, żeby to była podpucha. Pewnie boją się, że zerwiesz z nimi umowę i chcą podpisać jak najszybciej 

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 

- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Pewnie tak ale wolałbym się upewnić.Procio pisze:Nie wydaje mi się, żeby to była podpucha. Pewnie boją się, że zerwiesz z nimi umowę i chcą podpisać jak najszybciej
- ywis
- Użytkownik forum
Pewnie już się pojawiła oferta lojalnościowa, więc stąd taki sms i tak jak kolega wyżej napisał, chcą abyś złapał "haczyk" na kolejne miesiące, bo teraz jest w czym przebierać pomimo, że iPlus jest tutaj górą patrząc na internet mobilny.
-
- Guru bezprzewodowy
Akurat do mnie dzwonili jakieś 1,5 tygodnia temu. Umowę mam do końca 06.11.Blazej pisze:Umowa kończy mi się w kwietniu 2011 a tu już takie propozycje?
Tylko z jakiegoś dziwnego numeru, potraktowałem to jako próbę naciągnięcia.