iPlus na kartę to karta przedpłacona (pre-paid) do przesyłania danych, która umożliwia korzystanie z zasobów internetu i przesyłanie danych. Od 25 listopada Polkomtel, operator sieci Plus wprowadził nową wersję Cennika taryfy iPlus na kartę oraz Promocję iPlus na kartę ładujesz i surfujesz.
W ramach Promocji iPlus na kartę; ładujesz i surfujesz;, każdy Abonent Simplus, znajdujący się w okresie ważności dla usług wychodzących, który aktywuje Promocję oraz zasili swoje konto w Okresie Trwania Promocji otrzyma do każdego zasilenia kwotą od 5 zł do 150 zł dodatkowy pakiet MB.
Okres ważności Bonusa 48 godzin równy jest 2 dobom.
Okres ważności Bonusa 168 godzin równy jest 7 dobom.
Okres ważności Bonusa 720 godzin równy jest 30 dobom.
Okres ważności Bonusa 1440 godzin równy jest 60 dobom.
Okres ważności Bonusa 2160 godzin równy jest 90 dobom.
Okres ważności Bonusa 4320 godzin równy jest 180 dobom.
Zmiana na plus , jednak 3gr za 100KB w cenniku nadal pozostało (OFnK 1g/100KB). OFnK nadal wygrywa, tylko ta kompresja, której nie da się pozbyć na stałe (uprzedzam: tak, znam metody jej ominięcia )
Na abo to ja właśnie wiem że się da a kartą nigdy się nie zajmowałem. ale skoro nie da się no to mówi się trudno. Ale oferta orange free na kartę to i tak bardzo dobra opcja.
marens pisze:Okres ważności Bonusa 4320 godzin równy jest 180 dobom.
W sumie nie jest źle, 100zł to ponad 300MB, do tego bonus 6GB i mamy 6.3 GB na 6 miesięcy a biorąc najtańszy abonament iPlusa bez modemu za 35zł dostajemy 2GB miesięcznie co daje 105zł za 3 miesiące. W simdacie za 100zł mamy 6GB co rozłożone na 3 miesiące daje 2GB miesięcznie czyli abonament się nie opłaca za bardzo na dzień dzisiejszy bo trzeba umowę podpisać.
Ostatnio zmieniony 2010-12-01, 17:50 przez wojteks, łącznie zmieniany 1 raz.