Witam!
Niedawno doszły mnie słuchy, że Orange ma otworzyć własne forum. Nawet zaszły już zmiany w regulaminie.
Postanowiłem się bardziej temu przyjrzeć. Poszperałem, poszukałem, popatrzyłem i znalazłem..
Adres do forum: http://www.orange.pl/forum_b2c.phtml
Co o tym sądzicie? Dobrze Orange zrobiło zakładając własne forum?
Czy będzie to na prawdę forum "wolne od słowa"? Czy będzie można jedynie pisać to, co Orange chce usłyszeć?
Oficjalne forum www.orange.pl
Moderator: Moderatorzy
-
- Mistrz bezprzewodowy
Oficjalne forum www.orange.pl
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 

-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Oficjalne forum www.orange.pl
Co tu dywagować na ten temat, czas pokaże.
- Pijo
- Stary wyga bezprzewodowy
Procio pisze:Czy będzie to na prawdę forum "wolne od słowa"? Czy będzie można jedynie pisać to, co Orange chce usłyszeć?
Myślę ze będzie konkretnie moderowane , w sumie nie ma co sie dziwić . Jedno jest pewne - ciekawy i bardzo odważny eksperyment .
Istnieje coś takiego jak forumorange.net, ale tam poza jednym konsultantem , który naprawdę zna się na rzeczy , reszta "przebija" BOK Playa swoją wiedzą .
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Myślę, że nie nam o tym sądzić.Procio pisze:Czy będzie to na prawdę forum "wolne od słowa"?
O to chodzi.alias pisze:Co tu dywagować na ten temat, czas pokaże.
[ Dodano: 2010-12-03, 08:20 ]
PS. Play postanowił udzielać się poprzez swoich ludzi na innych forach, Orange robi to co powyżej. Czas pokaże ile któremu operatorowi starczy sił i które rozwiązanie jest lepsze.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Znam to forum. Czy ten użytkownik to JarKen? Reszta może i rzeczywiście nie za bardzo się zna, ale cóż..Pijo pisze:Istnieje coś takiego jak forumorange.net, ale tam poza jednym konsultantem , który naprawdę zna się na rzeczy , reszta "przebija" BOK Playa swoją wiedzą .
A ja myślę, że...BliSki pisze:Myślę, że nie nam o tym sądzić.
alias pisze:czas pokaże.

Jeżeli miałbym jeszcze napisać opinię o tym forum Orange, to jest to dla mnie jedna, wielka porażka!
Cały ten wygląd i to jak chodzi to forum jest wg. mnie żenujące

Wygląd jeszcze, jeszcze, ale działanie forum jest na najniższym poziomie.
Strasznie mi to muli (tak - jestem po limicie), ciężko się połapać. Nie wróżę mu zbyt dużej popularności.
Póki co nie zamierzam tam zostać. Dla mnie bez-kabli jest "The Best" i to wszystko!

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215