axesstel mv410r i łączenie jako modem
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
axesstel mv410r i łączenie jako modem
Witam. Mam taki problem ponieważ muszę użyć tego routera jako modem i nie wiem jak się z nim połączyć przez konsolę ponieważ modem ma być podłączony do serwera muszę o zrobić na konsoli. Poproszę o szybką odpowiedź.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: axesstel mv410r i łączenie jako modem
Podłącz się z Windows, skonfiguruj i zapomnij. Konsola do niczego nie jest potrzebna jak router będzie działał.pawelpc pisze: nie wiem jak się z nim połączyć przez konsolę
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Router mam skonfigurowany i działa jak należy ale potrzebuje go jako modem i tu jest pies pogrzebany dlatego jakby ktoś miał gotowy skrypt byłbym bardzo wdzięczny. A tak poza tym nie mam $Windowsa$:)
- wojteks
- *** Administrator ***
Przecież nie będziesz się nim nigdzie wdzwaniał więc jako sam modem i to przez USB jest mało przydatny. Nie wiem jakie masz potrzeby ale podłączenie pod ethernet wydaje się prostszą i lepszą opcją.pawelpc pisze:ale potrzebuje go jako modem i tu jest pies pogrzebany
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
jakby mógł być przez ethernet to bym nie pisał ale potrzebuje go jako modem więc jakby ktoś wiedział jak zrobić to pod konsolą byłbym wdzięczny
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Jeśli chcesz być widzialny z zewnątrz to się nie da. Orange na cdma wszystkim blokuje wszystkie porty wchodzące, nie da się tego w żaden sposób ominąć.pawelpc pisze:potrzebuje go jako modem
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Użytkownik forum
no to mnie pocieszyłeś:( muszę więc szukać czegoś w stylu vpn czy coś. Może macie co polecić oby za free:)