windows messenger

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Jabakaszi
Początkujący użytkownik forum

Re: windows messenger

Post autor: Jabakaszi »

Faktycznie wynik byl twoj ale mi raz pokazuje tak raz podobnie jak tobie :D Oczywiscie marzenie :? Ja troszeczke poprawilem jakosc lacza ustawiajac modem na 900/1800 :D Wczesniej mialem tylko900 i strasznie to chodzilo :? Teraz juz przynajmniej ponizej 100kb/s mi nie spada :D Ale mam jeszcze pytanko choc nie w temacie.Pisalem juz post na ten temat ale nadal nie mam odpowiedzi.Ten temat jest bardziej sledzony wiec zapytam sie tutaj.Chodzi mi mianowicie o windows messenger.Czy ktos z was uzywa tego programu i czy w ogole bedzie to chodzilo w orangutanie :?: Mam zaistalowany ten program ale za nic sie nie zaloguje :? Pisze mi ze moja brama jest w trybie offline :| Chyba powinienem miec jaka brame domyslna a nie wylaczona :?: Nie wiem bo zbytnio sie nie znam.Jezeli ktos cos wie na ten temat jak to odpalic to prosze o pomoc. Z gory dziekuje :D
ODPOWIEDZ