[Nordisk] Problem z zasięgem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
[Nordisk] Problem z zasięgem
Witam mam problem z zasięgem cdma. Sygnał skacze do dwóch kresek. Posiadam modem adu-635wa i bardzo mnie irytuje bo chodzi bardzo wolno, przeciętnie to 20kb/s w zasięgu cdma. mam jeszcze jedno pytanko czy mieszkając o nadajnika 25 kilometrów istnieje jakaś szansa na złapanie zasięgu umts. Z góry dzięki za pomoc :)
Ostatnio zmieniony 2010-12-23, 08:42 przez jaro6789, łącznie zmieniany 2 razy.
jaro6789
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: [Nordisk] Problem z zasięgem
Skoro masz problem z zasięgiem to może przed wysłaniem posta sprawdziłbyś ortografię!jaro6789 pisze:Witam mam problem z zasiengem cdma
Nie pomagam na PW!
-
- Mistrz bezprzewodowy
Ten modem nie może pracować w sieci Nordisk.jaro6789 pisze:Posiadam modem adu-635wa
Nordisk nie ma UMTS.jaro6789 pisze:złapanie zasiengu umts
-
- Początkujący użytkownik forum
mniejsza o ortografie czy ktoś mi mógłby mi pomóc. prosze
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2010-12-23, 08:44 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Kolego, pisz staranniej, bo zęby bolą jak się to czyta. Brak szacunku dla społeczności forum = zbierasz punkty, wygrywasz nagrody.
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2010-12-23, 08:44 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Kolego, pisz staranniej, bo zęby bolą jak się to czyta. Brak szacunku dla społeczności forum = zbierasz punkty, wygrywasz nagrody.
Ostatnio zmieniony 2010-12-23, 08:43 przez jaro6789, łącznie zmieniany 1 raz.
jaro6789
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Dowiedz się najpierw czego używasz , zajrzyj w papiery
zapewne to orange, nikt z nordiska nie sprzedał by usługi na taka odległość jak i nie maja w ofercie takiego modemu.
UMTS z 25km z orange zapomnij...
http://btsearch.pl jak się dowiesz co kupiłeś i co masz, sprawdzisz lokalizacje nadajnikow ( zapewne CDMA orange )i pozostaje zakup anteny i ustawienie jej w odpowiednim kierunku, na forum padła nie jedna odpowiedz jaka antena do tego modemu, wiec wystarczy użyć szukajki.

UMTS z 25km z orange zapomnij...
http://btsearch.pl jak się dowiesz co kupiłeś i co masz, sprawdzisz lokalizacje nadajnikow ( zapewne CDMA orange )i pozostaje zakup anteny i ustawienie jej w odpowiednim kierunku, na forum padła nie jedna odpowiedz jaka antena do tego modemu, wiec wystarczy użyć szukajki.