Internet Ikomnet

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
misiek260593
Początkujący użytkownik forum

Internet Ikomnet

Post autor: misiek260593 »

Witam,

Mam internet OFP ale jestem bardzo niezadowolony:(, prędkość słaba i bardzo mały limit.
Słyszalem jednak o internecie Ikomnet, Posiada ktos z was takowy lub slyszal cos o nim?

Prosze o opinie uzytkowników , pozdrawiam.
EmTeeDee

Re: Internet Ikomnet

Post autor: EmTeeDee »

Jak mieszkasz w Zamojskim to możesz zaryzykować ;) http://www.ikomnet.pl/index.php?option= ... 4&Itemid=2
nic tam nie pisze jaka to technologia ,ale pewnie radiówka na 2,4 :/
ps. z tego co widzę -w Twojej miejscowości nie działa? ale zadzwoń to się upewnisz na 100%
misiek260593

Tak, w mojej miejscowosci nie ma zasięgu ale pisałem do nich meila z pytaniem o zasięg, i dostalem odpowiedz ze zamontowanie takiego nadajnika to kwestia 2-3 dni, jednak nie wiem czy musi byc okreslona liczba chetnych w mojej miejscowosci zeby zainstalowac taki nadajnik, dlatego chcialem zapytac o opinie czy ludzie sa zadowoleni z tego internetu zeby sie zorientowac czy warto <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> z gosciem zaczynac konkretniej rozmawiac:)

Ale rozumiem jestes uzytkownikiem tego internetu? jezeli tak to prosze napisz jak jest z predkoscia, czy nie ma duzo awarii inne ciekawostki:) z gory dzieki:)

Pozdrawiam.
EmTeeDee

Post autor: EmTeeDee »

Nie! jak widzisz u mnie w podpisie jestem z Ełku(mazury) a ten net działa tylko w Zamojszczyźnie :cwaniak: Nie wiem jak to działa i co to jest za net -ale myślę że jest to ''zwykła'' radiówka-coś podobnego jest i u mnie -jeśli jest widoczność optyczna(u mnie nie ma) to montują Ci antenę którą kierują na najbliższy punkt dostępu którym może być inny użytkownik np.sąsiad -to działa na zasadzie ''łańcucha" w CDMA kierujesz antenę na BTS (maszt)
misiek260593

Aha :) To dzięki, i sorki za nieporozumienie :]

I czekam na jakies opinie użytkowników tego neta, może ktos sie odezwie :niepewny:

[ Dodano: 2010-12-29, 16:21 ]
Witam ponownie:) Znalazlem odpowiedz na swoje głowne pytanie, i podaje tutaj :) moze komuś się przyda:

Tutaj znajdziecie komentarze na temat internetu IkomNet

http://firmyisp.pl/ikomnet---internet-k ... secki.html

Pozdrawiam, I Szczęśliwego Nowego Roku :)
ODPOWIEDZ