Internet Cyfrowy Polsat;)

Wszystko na temat pozostałych metod dostępu do internetu, czyli łącza przewodowe (TPSA, Dialog, Netia).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Kodzak
Początkujący użytkownik forum

Internet Cyfrowy Polsat;)

Post autor: Kodzak »

Aktualnie mam radiowke ale nie jestem zadowolony poniewaz lubie pograc w gry internetowe a wiadomo jak to radiowka ma humory:),bardzo czesto laguje i ping skacze.W domu mam tv cyfrowego polsatu z antena,dekoderem i czy jest jakiekolwiek podlaczenie sie pod to internetu.Zalezy mi na tym aby nie byly podlaczane kable poniewaz to dodatkowe koszty.
Nie mam telefonu stacjonarnego;)
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Internet Cyfrowy Polsat;)

Post autor: wojteks »

Kodzak pisze:.W domu mam tv cyfrowego polsatu z antena,dekoderem i czy jest jakiekolwiek podlaczenie sie pod to internetu.
Idziesz do CP (dzwonisz) i kupujesz Internet CP i modem. Wracasz do domu (przychodzi kurierem), podłaczasz do komputera i masz. Na stronie CP jest wszystko opisane.
Nie pomagam na PW!
Kodzak

Ehh;/ co do CP sie zniechecilem a skoro nie mam telefonu stacjonarnego zostae mi jakies fajne wyjscie a nie tylko radiowka?
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Post autor: Patryk »

Kodzak pisze:a skoro nie mam telefonu stacjonarnego zostae mi jakies fajne wyjscie a nie tylko radiowka?
Założyć (zamówić) linię telefoniczną.
Kodzak

Kolega ma telefon stacjonarny i mieszka ok 80-90m odemnie jakies wyjscie jest aby wziac internet na pol?Bo router raczej nei da rady?
ODPOWIEDZ