Problem z radiówką

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Wode
Początkujący użytkownik forum

Problem z radiówką

Post autor: Wode »

Witam,posiadam internet radiowy 1mb, problem polega na tym,że strony mi się strasznie długo ładują,leedwo że się na gg zaloguje i to po upływie 2min około,sprawdzałem prędkość na speedtescie, to nawet nie pokazało jaka jest obecna prędkość, jedynie co pokazywało to 0kb/s downloadu ,natomiast gdy pinguje interie,itd. pingi wahają się od 10-90ms, nie wiem kompletnie co jest grane... proszę o pomoc :(
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: Problem z radiówką

Post autor: Sundance_kid »

Wode jaki dostawca? Jaki stan komputera? Pingi masz nawet nawet.
Wode

Internet to mam z firmy Pascal , a co do komputera, to tak... procesor amd sempron 2500+1.61 ghz,1,50gb ram, no i ogólnie nie jest zaśmiecony jeśli o to chodziło,jakieś sugestie dlaczego tak internet działa?; /
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

Wode teraz kolejna porcja pytań: ktoś ze znajomych ma internet od tego dostawcy? Jeżeli tak spytaj się czy tez ma takie problemy. Dwa: dzwoniłeś do usługodawcy? Trzy: antena w porządku?
Wode

Dzwoniłem z godzinkę temu do kolegi,podobno u niego internet działa normalnie, również przed godzina napisałem sms do admina tej całej sieci(ponieważ jak się dzwoni to w wieczornych godzinach nie odbiera) i dalej nic,również wczoraj podobnie mi internet działał z tym że strony szybciej się ładowały, a dzisiaj klapa totalna, co do anteny to zdaje mi się że w porządku...
ODPOWIEDZ