iplus w Krakowie - pomoże ktoś niezorientowanej brunetce?;)
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
iplus w Krakowie - pomoże ktoś niezorientowanej brunetce?;)
Hej, mam zamiar założyć internet bezprzewodowy i najbardziej korzystna wydaje mi się oferta plusa. Może mi ktoś napisać, jaką mniej więcej prędkość uzyskam w Krakowie (chodzi mi o centrum). Zależy mi na przeglądaniu stron, gg itp. Ściągać nic nie zamierzam, przynajmniej nic dużego
Doradzicie mi coś? Jakby ew. w Krku była jakaś bardziej korzystna oferta od plusa to też napiszcie, z góry dzięki:)

-
- Stały użytkownik forum
Re: iplus w Krakowie - pomoże ktoś niezorientowanej brunetce?;)
W Krakowie z iPlusa masz spokojnie pokrycie UMTS - do 384kb/s (max. 48KB/s), więc dla twoich potrzeb w zupełności wystarczy.
Pozdr.
Pozdr.
-
dzięki, właśnie o taką rzeczową odp mi chodziło, pozdrawiam serdecznie!! 

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Oczywiście jak będziesz miała kartę modemową, lub telefon obsługujący ten standard.
Adrian
MY HOMESITE
MY HOMESITE
-
O modemie już coś tam czytałam
chyba zdecyduję się na Modem iPlus ExpressCard Merlin XU870 3G lub na Modem iPlus PCMCIA
Option Globetrotter 3G, myślicie, że są ok? jest dość spora różnica w cenie, a parametry takie same, używa może ktoś takich modemów?

Option Globetrotter 3G, myślicie, że są ok? jest dość spora różnica w cenie, a parametry takie same, używa może ktoś takich modemów?
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Ten pierwszy jest przeznaczony głównie do nowych laptopów Apple, bo one nie mają portu PCMCIA.
pozdrawiam, magmike
-
- Stały użytkownik forum
Coraz częściej spotykany jest również w laptopach innych producentów - np. Asus - ważne by nie pomylić go z PCMCIA.magmike pisze:Ten pierwszy jest przeznaczony głównie do nowych laptopów Apple, bo one nie mają portu PCMCIA.
Mając w laptopie PCMCIA - można dokupić przejściówkę ExpressCard --> PCMCIA, jednak odwrotnie jeszcze się nie spotkałem