Mam internrt pez przewodowy.
Podloczone sa do niego 2 kompy. Do wczoraj.
Wczoraj wieczorm sie cos stalo i na jednym nie dzial.
Sytuacja.
Internet jest podloczony, windows nie wykrywa zadnego bledu. Na ikonce pisze, Access:local and internet. W ruterze tez widze dany koputer, widze tez z innego komputeraa. Moge zrobic onlaj Udates dla kazdego programu.
Ale jest cos czego nie moge zrobic.
Nie moge odpalic zadnego komunikator, zadnej przeglondarki, tak jak by internrt na pewnym poziomie byl odciety. Sprawdzilem wierwolla nie ma blokady na te programy, zrobilem restart z daty dwa tygodnie temu tez nic nie pomoglo. Siedze cala noc i nic nie moge z tym zrobic. Moze ktos wiec co sie stalo.
Iedna wskazowka. przed wczoraj windows robi update storeownikow do kraty sieciowej i wi-fi oby dwa byl nieudane. Zrobilem update recznie, ale po tym tez nie dziala.
Internet nie dzilal tez na kablu, mamlum pstyczku w sieci <font color="#FF00FF"><b>»»komórk-a««</b></font>.
prosze o pomoc
Nietypowy problem z Wi-Fi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Nietypowy problem z Wi-Fi
A ja poproszę o napisanie posta po polsku.agardyogy pisze:prosze o pomoc
Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem i Netykieta naszego forum .
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Operator pozwala Ci dzielic lacze na wiecej niz jeden komputer?agardyogy pisze:Wczoraj wieczorm sie cos stalo i na jednym nie dzial.
BTW: popraw pisownie, twojego posta nie da sie czytac.
Nie pomagam na PW.
-
- Początkujący użytkownik forum
Mam internet z neostrady router ZTE ZXV10W300 z WiFi nie moge sie z nim polaczyc bezprzewodowo z zabezpieczeniami jesli wylacze zabezpieczenia to lacze sie bez problemu. Wszystkie hasla wpisuje prawidlowo Mam laptopa ktory ma Viste. Dzwonolam na obsluge techniczna ale oni rozkladaja rece nie wiedza co jest. Prosze o pomoc