Witam.
Mam internet radiowy na routerze BLACKBOX.
Podłączyłem do niego po kablu router TL-WR740N i nie wiem jak go skonfigurować, żeby mieć na nim internet.
Wszystko robię jak w instrukcji, lecz nie działa. Nie wiem co wpisać w ustawieniach.
Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo chce sobie puścić WiFi po domu.
EDIT
Po kablu działa, WiFi tylko lokalne
Problem z połączeniem
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Problem z połączeniem
http://www.speedtest.net/results.php?sh ... e3e3&ria=0
- krzywyzzz
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Problem z połączeniem
Wykonaj pierw to
W Start, Uruchom wpisujemy pierw cmd pojawi się czarne okienko. Póżniej w czarnym okienku wklepujesz ipconfig /all >C:\ipconfig.txt ,tak wpisane polecenie tworzy na dysku C: w katalogu głównym plik tekstowy ipconfig.txt z wynikiem polecenia ipconfig który można bardzo łatwo wkleić na forum przez Ctrl-C Ctrl-V i powinno sie go objąć znacznikiem Code
IPCONFIG
Wykonaj to pierw na komputerze podpiętym do BLACK BOX i wklej tu wynik. A póżniej to samo wykonaj na tp-linku i też wklej wynik.
Jaki dokładnie to model BLACK BOX ? Twój operator to Exatel ? Używa filtrowania MAC ?
W Start, Uruchom wpisujemy pierw cmd pojawi się czarne okienko. Póżniej w czarnym okienku wklepujesz ipconfig /all >C:\ipconfig.txt ,tak wpisane polecenie tworzy na dysku C: w katalogu głównym plik tekstowy ipconfig.txt z wynikiem polecenia ipconfig który można bardzo łatwo wkleić na forum przez Ctrl-C Ctrl-V i powinno sie go objąć znacznikiem Code
IPCONFIG
Wykonaj to pierw na komputerze podpiętym do BLACK BOX i wklej tu wynik. A póżniej to samo wykonaj na tp-linku i też wklej wynik.
Jaki dokładnie to model BLACK BOX ? Twój operator to Exatel ? Używa filtrowania MAC ?
Działa ci INTERNET już na tp linku przez kabel podłączony do komputera ?kotaphone pisze: EDIT
Po kablu działa, WiFi tylko lokalne
-
- Użytkownik forum
Re: Problem z połączeniem
Dzięki za chęci, udało mi się zrobić 
Ale masz pomógł.

Ale masz pomógł.
http://www.speedtest.net/results.php?sh ... e3e3&ria=0