Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem, dlatego chciałbym wszystkich przywitać a jadnocześnie z góry podziękować za pomoc jaką tutaj otrzymam.
A więc przejdę do rzeczy:
Posiadam internet radiowy.Dziele go na dwa kompy przez access point firmy AirLive 5460ap
Niechcąca przestawiłem antenę i widać ze sygnał mi spadł po transferze.Próbuje wejść w skrzynkę lecz nie mogę wyskakuje wpisz hasło i login dzwoniłem do mojego dostawcy od którego mam AirLive 5460a mówi że nie zna.No to próbowałem loginy i hasła standardowe wyczytane w internecie lecz dalej nic.
I tu do was pytanie dało by się to obejść hasło złamać.A może jest aplikacja jakach co by się połączyła ze skrzynka i pokazywała mi aktualny zasięg anteny??
Dzięki i pozd.
AirLive 5460ap brak dostepu
Moderator: Moderatorzy
- molq
- Początkujący użytkownik forum
AirLive 5460ap brak dostepu
Ostatnio zmieniony 2011-01-09, 13:09 przez molq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: AirLive 5460ap brak dostepu
Każdy soft musiałby się najpierw zalogować, żeby cokolwiek pokazać.
Jedyna sensowna rada to reset do ustawień fabrycznych i konfiguracja od nowa.
Inna możliwość to podpięcie jakiejś karty sieciowej zamiast Ovisa, ustawienie anteny i podpięcie Ovisa z powrotem.
Jedyna sensowna rada to reset do ustawień fabrycznych i konfiguracja od nowa.
Inna możliwość to podpięcie jakiejś karty sieciowej zamiast Ovisa, ustawienie anteny i podpięcie Ovisa z powrotem.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Reset AP. Tyle ze po takiej operacji moze byc konieczne skonfigurowanie AP przez dostawce sieci - zazwyczaj platne.molq pisze:I tu do was pytanie dało by się to obejść hasło złamać.
Nie pomagam na PW.
- molq
- Początkujący użytkownik forum
Reset AP nic nie dał dalej każe wpisać hasełko
Admin
http://ls-11.pl/
http://ls-11.pl/
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Oczywiście, natomiast teraz przyjmie standardowe, zapisane w instrukcji obsługi.molq pisze:Reset AP nic nie dał dalej każe wpisać hasełko