Mam pytanie bo już sam się pogubiłem, mam 2 abonamenty jeden za 19zł i jeden za 39,50. Na ten za 19zł otrzymuje faktury do domu a na ten za 39,50zł nie (obydwa zamówione przez sklep internetowy) kiedy zadzwoniłem do BOKu żeby na ten za 39,50 dostawać usłyszałem że nie ma możliwości a na moją informacje że na mój drugi abonament dostaje w formie papierowej usłyszałem „To jest nie możliwe na pewno nie była to faktura” co mnie zbiło z nóg bo jednak to co dostałem ma napis Faktura i druk wpłaty w związku z czym zakończyłem rozmowę bo dalsza by nie miała sensu.
I mam tutaj pytanie do tych co zamówili internet poprzez sklep internetowy, czy dostajecie faktury do domu. Ogólnie jest mi to obojętnie ale Orange On-line działa tragicznie że niekiedy do tygodnia nie idzie wejść w płatności bo mam informacje „nie można wyświetlić danych”
Orange i otrzymywanie faktur
Moderator: Moderatorzy
- Adamgl
- Specjalista bezprzewodowy-junior
- Easy-Wifi
- Stały użytkownik forum
Re: Orange i otrzymywanie faktur
Alem zamawiałeś przez sklep internetowy Orange,tak? Udaj się do punktu obsługi klienta,bo najwyraźniej rozmawiałeś z kimś kto nie ma odpowiednich kompetencji. Możesz równie dobrze otrzymywac faktury drogą elektroniczną.
- Adamgl
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Orange i otrzymywanie faktur
TakEasy-Wifi pisze:zamawiałeś przez sklep internetowy Orange
Tak mam teraz i chce to zmienić (na razie bez skutku)Easy-Wifi pisze:Możesz równie dobrze otrzymywac faktury drogą elektroniczną
Niestety ale mam takie wrażenie związane z BOK ostatnio za częstoEasy-Wifi pisze: rozmawiałeś z kimś kto nie ma odpowiednich kompetencji