Co wybrać ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Co wybrać ?
Więc tak mieszkam w Warszawie okolo 500m od auchan wola.Niestety nie moge miec internetu kablowego.Doradzcie mi ktory internet radiowy bendzie dlamnie najlepszy.Zalezy mi aby dalo sie grac w MMORPG i natym zeby internet nie tracil sygnalu.Obecnie blueconnect karte Merlin U530 koźystam z mobilinka i mam zasięg 1 czasem 2 kreski na 3.Raczej nie jestem zadowolony.A i jeszcze jedno nie posiadam laptopa tylko komputer stacionarny i mam karte merlin u 530 polączoną przez karte PCMCIA.
-
Re: Co wybrać ?
czemu nikt mi nie odpowiada
?

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Może zły temat wymyśliłeś - czyli taki, który nic nikomu nie mówi i nikt tu nie zagląda!
Zrób edycje posta, popraw temat, to może i ktoś odpowie.
Zrób edycje posta, popraw temat, to może i ktoś odpowie.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Nie wszyscy mieszkają koło ciebie i na odległość to raczej nikt ci nic nie doradzi.Sam powinieneś poszukać w Googlach.
- goromax
Moze WIMAX??
Witam jestem użytkownikiem usługi Wimax dostarczanej przez Netię, mieszkam około 12 km od nadajnika. Internet chodzi super. Polecam!!!
Witam. Sprawdz internet z Wavenet'u! www.wavenet.pl Osobiście z niego korzystam i jest naprawde super. Pozdrawiam