Witam odrazu podkresle ze nie znam sie na routerach.
Mam problem z czestymi freezami w grach internetowych, strony sie zwieszaja otwieraja sie w polowie albo wcale przerywa sciaganie plikow ale najbardzej to mozna odczuc na grach poniewaz co sie zaloguje to mam freeza ms mam dobre pinguje w CMD nie mam strat pakietow. Druga sprawa to tak ze jak wlacze sciaganie to czesto freezy w grze znikaja oczywiscie jakosc grania w godzinach szczytu jest straszna ja ktylko skonczy sie sciagac to freezy powracaja i tak caly dzien. mam 2 routery airlive WL-5460ap v2 1 podlaczony do anteny i kablem do 2 ktory wysyla sygnal na laptopy ten 2 strasznie sie grzeje czesto restart pomaga w kwestji niewyswietlanei stron i freezow ale od paru dni freezy nie ustaja nawet jak strony dzialaja czasem nawet sciaganie nie pomaga. Troche zawilo to tlumacze ale ciezko to opisac, sory za ewentualne bledy i prosze o pomoc mozliwe ze za pare dni wymienie 1 router ale wolal bym sie upewnic czy to nie jest wina czegos innego.
problem z freezami
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- pikolo419
- Specjalista bezprzewodowy-junior
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: problem z freezami
Mam internet od prywatnego dostawcy i on sam nie wie co jest u niego wszystko dobrze jest niby ale stara sie to zrobic dlatego bede mial akces point wymieniony ale nie jestem pewien czy to ten akurat nawala i czy <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> akces point
Ostatnio zmieniony 2011-01-30, 20:13 przez dca, łącznie zmieniany 1 raz.
- pikolo419
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: problem z freezami
Może właśnie AP któreś nawala, sprawdź jak się da na tym APku podłączonym do anteny, to wtedy wykluczymy czy to wina tego drugiego.
Huawei E5785lh-22c